Winactie: Noordelijke Motorbeurs

Ontdek uw exclusieve beursfoto’s hier! Bezocht u onlangs onze stand op de beurs? Voer nu uw e-mailadres in voor directe toegang tot een unieke fotogalerij, speciaal voor u samengesteld. Kies en download uw favoriete foto’s geheel kosteloos. Deel uw ervaring op sociale media: tag Friese Motorexperts en Anita Polet in uw posts om deel te nemen aan onze spannende winactie. Blijf ons volgen, want de aankondiging van de gelukkige winnaar volgt zeer binnenkort!

2024 Noordelijke Motorbeurs

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Word een insider in de wereld van Kawasaki met de exclusieve nieuwsbrief van Friese Motorexperts! Door u in te schrijven, krijgt u als eerste toegang tot het allerlaatste nieuws over Kawasaki-motoren, aankomende evenementen, speciale promoties en boeiende inzichten. Mis geen enkele update over de spannende wereld van Kawasaki en de unieke evenementen georganiseerd door Friese Motorexperts. Onze nieuwsbrief brengt u ook exclusieve aanbiedingen en fascinerende weetjes rechtstreeks in uw inbox. Schrijf u nu in en blijf op de hoogte van alles wat Kawasaki en Friese Motorexperts te bieden hebben – van de nieuwste modellen tot niet te missen evenementen. Uw motorpassie verdient het laatste nieuws en de beste aanbiedingen, en onze nieuwsbrief is de perfecte bron daarvoor!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!