Versys 1000 2023

Adventure Calling

De hi-tech Versys 1000 is de onbetwiste leider in het sportieve allroad-segment. Zijn soepele viercilinder biedt veel kracht, souplesse en een subliem rijcomfort zodat verre bestemmingen dichterbij komen.

De standaard Versys 1000 is gericht op consumenten die zelf willen bepalen met welke features en accessoires de motor wordt uitgerust. Het standaardmodel heeft een uiterst aantrekkelijke basisprijs en is standaard voorzien van onder andere; traction control, power modes, cruise control, bochten ABS, LED verlichting.

Bij de Versys 1000 S worden hier geïntegreerde rijmodi, quickshifter, full color TFT display, LED bochtenverlichting, grote ruit, verwarmde handvatten en handkappen aan toegevoegd. Het SE model heeft hier bovenop nog de semi-actieve elektronische vering met SHOWA skyhook technologie voor een ongeëvenaarde handling en comfort.

Eigenschappen

Vermogen

88,2 kW

Vermogen

120 PK

Koppel

102 N•m

Cilinder inhoud

1.043 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

253 kg

Tankinhoud

21 Ltr

Zithoogte

253 kg

Garantie

24 mnd

4-Cylinder Lijnmotor, Koppel, Cilinder

Alle Versys 1000-modellen hebben een uiterst krachtig en soepel lopend 1.043 cc vier-in-lijn motorblok. De koppelrijke motor levert zijn 120 pk zo verfijnd dat het rijden zelfs aan het einde van een lange dag en na honderden kilometers nog steeds moeiteloos is. Met een koppel van maar liefst 102Nm bij 7.500 t/min is er altijd voldoende trekkracht om in hogere versnellingen te blijven rijden. Van sportieve weekendritten tot lange vakanties in de Alpen, er is geen situatie welke deze Adventure Tourer niet de baas kan.

Comfort & Accessoires

Het ergonomische pakket van de Versys 1000 is praktisch en goed doordacht. Het grote, in hoogte verstelbare windscherm biedt bescherming tegen weer en wind, en de comfortabele zitpositie – voor zowel rijder als passagier – belooft voldoende comfort om van lange tochten te genieten. Het lage zwaartepunt en het brede stuur van de motor zorgen voor een gemakkelijk te hanteren rijgedrag. De zitpositie is rechtop, de kniehoek niet te scherp en het zadel zo comfortabel dat zelfs veeleisende en lange ritten geen problemen opleveren. Zelden biedt een motorfiets de rijder en passagier zoveel ruimte en comfort als de Versys 1000, samen met de standaard gemonteerde Elektronische Cruise Control is geen afstand te ver.

Vertouwen & veiligheid

Bij het sportievere bochtenwerk wekt de Versys veel vertrouwen, waarbij hij niet alleen profiteert van zijn krachtige motorblok, maar ook van zijn lange veerwegen en 17-inch wielen. Door de focus te leggen op straatgebruik, in plaats van een compromis tussen off- en onroad gebruik, heeft de Versys 1000 de beste handling in zijn klasse. Het intelligente antiblokkeerremsysteem ‘KIBS’ met krachtige radiaal gemonteerde monobloc-remklauwen vóór zorgt extra voor veiligheid.

Accessoire pakketten

Tourer

VERSYS 1000
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen


Pakketprijs € 799,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.099,-
Klantvoordeel € 300,-

Tourer +

VERSYS 1000
TOURER +

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders


Pakketprijs € 1.349,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.899,-
Klantvoordeel € 550,-

Grand tourer

VERSYS 1000
GRAND TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders
• Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas


Pakketprijs € 1.749,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.499,-
Klantvoordeel € 750,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur