Ninja 1000SX 2023

Best of both worlds

De hi-tech Ninja 1000SX is de absolute top in het Sports Touring segment en met recht een sportieve machine en reismotor in één. Het oersterke vier-in-lijn blok met 111 Nm koppel blinkt uit in souplesse en sportiviteit. Deze koning van het Sport Touring segment is al sinds zijn introductie enorm geliefd om zijn verfijnde rij eigenschappen, comfort, uitzonderlijke bagagemogelijkheden en rijke standaarduitrusting. 

Eigenschappen

Vermogen

104,5 kW

Vermogen

142 PK

Koppel

111 N•m

Cilinder inhoud

1.043 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

235 kg

Tankinhoud

19 liter

Zithoogte

835 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki Ninja 1000SX 2022

Het sterke 1.043cc vier-in-lijn blok met 111Nm aan koppel blinkt uit in souplesse en sportiviteit. Voeg daar de verstelbare ruit, comfortabele zitpositie, geïntegreerde rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode), bochten ABS, power modes, traction control, elektronische cruise control, TFT display met bluetooth connectiviteit en optioneel Mono-Key koffersysteem aan toe en je hebt aan de Ninja 1000SX perfecte metgezel om lange afstanden mee af te leggen. Maar wat de Ninja 1000SX nu echt uniek maakt is dat hij daarnaast ook nog eens beschikt over sportieve rij eigenschappen, 142PK, up/down quickshifter. SPORT TOUR met hoofdletters!

Sportievere Dynamische Styling

Nieuw ontworpen kuipen en een geheel nieuwe enkelzijdige uitlaatdemper geven de Ninja 1000SX een sportievere, meer dynamische styling die zijn sportiviteit onderstrepen. De volledige LED verlichting voegt een hoogwaardige touche toe. De uitstekende windbescherming is een direct gevolg van de nieuw ontworpen kuipdelen net als het nieuwe, in 4 standen verstelbare, windscherm. Het scherm is gemakkelijk met de hand te verstellen.

Het nieuwe volledig digitale TFT-kleurendisplay geeft de motorfiets een hightech, hoogwaardige uitstraling. Het nieuwe display biedt ook extra functies die niet beschikbaar waren op het voorgaande model.

Rijcomfort

Het zeer stijve aluminium frame van de Ninja 1000SX biedt een hoge mate van massacentralisatie en een balans tussen wendbaarheid en stabiliteit. De motor reageert snel op de input van de rijder en vangt zonder moeite oneffenheden in het wegdek op. Dankzij de uitstekende stabiliteit in rechte lijn en het vertrouwde gevoel in de bochten is het rijden van grote afstanden een genot op de Ninja 1000SX.

De dikkere, bredere zadels voor de rijder en passagier zorgen voor meer comfort en maken langere uren in het zadel mogelijk. Het passagierszadel is breder en biedt een groter zitoppervlak. Bovendien is er een groot aantal accessoires beschikbaar om aan elke behoefte van de rijder en passagier te voldoen.

Accessoire pakketten

Tourer

NINJA 1000 SX TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Hoog smoked windscherm
• Verwarmde handvatten
• TFT screencover


Pakketprijs € 2.499,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 3.199,-
Klantvoordeel € 700,-

Performance

NINJA 1000 SX
PERFORMANCE

• Carbon Akrapvič uitlaat
• Frame slider
• Tankpad
• Buddyseat cover


Pakketprijs € 1.699,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.699,-
Klantvoordeel € 400,-

Performance tourer

NINJA 1000 SX
PERFORMANCE
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Tankpad
• Hoog smoked windscherm
• TFT screencover
• Carbon Akrapvič uitlaat
• Frame slider
• Buddyseat cover
• Verwarmde handvatten

Pakketprijs € 2.499,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 3.199,-
Klantvoordeel € 700,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur