Kawasaki Ninja e-1

Spark a new era

Kawasaki's Nieuwe Tijdperk: De Ninja e1 EV

Kawasaki, met zijn zeventig jaar ervaring in het ontwikkelen van topklasse motoren, introduceert een nieuwe mijlpaal met de lancering van de Ninja e1 EV. Deze baanbrekende, volledig elektrische motorfiets is onderdeel van Kawasaki’s “Go with Green Power” strategie, gepresenteerd op de EICMA-motorshow van 2022, en belooft een nieuwe richting in emissievrije stedelijke mobiliteit.

Perfect voor Stedelijke Mobiliteit

De Ninja e1 EV, ideaal voor korte stedelijke ritten, past perfect in de 125cc-klasse (A1 Rijbewijs) en komt in de kenmerkende Ninja design stijlen. Het frame en de motorspecificaties zijn ontworpen om het typische Kawasaki-rijplezier te combineren met een emissievrije toekomst, wat deze motorfiets uitermate geschikt maakt voor stadsverkeer.

Innovatieve Krachtbron

De Ninja e1 EV wordt aangedreven door een stille, efficiënte 5kW borstelloze motor (met een piekvermogen van 9kW). De motorfiets heeft een unieke dubbele uitneembare batterijconfiguratie, die zorgt voor meer flexibiliteit en efficiëntie in het opladen. Deze aanpak maakt de Ninja e1 EV onderscheidend in zijn segment en zorgt voor handige oplaadopties.

Eigenschappen

Vermogen

9 kW

Vermogen

12 PK

Koppel

 40,5 N•m

Accu

2x 30Ah

Zithoogte

785 mm

Gewicht Rijklaar

135 kg

Intuïtief en Plezierig Rijden

Deze ‘Twist en Go’ motorfiets is uitgerust met slimme functies die het rijplezier verhogen. Dit omvat twee rijmodi (Road en Eco) en een spannende “e-boost” -optie voor snelle acceleratie en een topsnelheid van 99 km/u. De loopmodus is een extra voordeel, handig voor het manoeuvreren op krappe parkeerplaatsen of hellingen.

Stijlvol en Gebruiksvriendelijk Design

De Ninja e1 EV valt op met zijn unieke Metallic Bright Silver en Metallic Matte Lime Green afwerking. Het beschikt over een geavanceerd TFT-display met smartphone-connectiviteit, dat essentiële informatie zoals rijstatus, actieradius, en beschikbaarheid van de boost-functie weergeeft. Dit past naadloos bij de gebruiksvriendelijke gashendel, ABS-remmen, en het trellis-frame dat men ook op grotere 400cc-machines vindt.

Handige Laadopties en Opslag

Laadopties voor de Ninja e1 EV omvatten een dockingstation voor één batterij en een kabel voor het opladen via een stopcontact. De geavanceerde Li-Ion-batterijen hebben ingebouwde laadindicatoren en een symmetrisch ontwerp voor eenvoudige plaatsing. De motorfiets biedt ook handige opbergruimte boven de batterijen onder het batterijdeksel, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak.

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

De Friese Motorexpert

De Friese Motorexpert staat garant voor al haar motoren en kan je daadwerkelijk alles vertellen over die allernieuwste modellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!