Vulcan S (SE) 2023

Urban Hero

De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie uiterst succesvol in het Cruiser segment door de superieure handling van deze lichtgewicht cruiser en het alom geprezen krachtige 649cc parallel-twin motorblok, die ook nog eens aangepast kan worden voor A2 rijbewijs houders. De lage zithoogte en verstelbare rem- en koppelingshendel dragen bij aan de toegankelijkheid van deze Urban Cruiser.

Naast de uitgebreide lijst aan optionele accessoires biedt Kawasaki voor de Vulcan S het unieke ERGO-FIT systeem optioneel aan, dat de rijder in staat stelt om de Vulcan S nog verder aan te passen naar zijn of haar lichaamsbouw. Zo zijn er onder andere “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels verkrijgbaar evenals een “Easy Reach” stuur en verstelbare voetsteunen. Alles voor de perfecte ergonomie.

Eigenschappen

Vermogen

44,7 kW

Vermogen

61 PK

Koppel

62,4 N•m

Cilinder inhoud

649 cm³

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht

229 kg

Tankinhoud

14 Ltr

Zithoogte

705 mm

Eindaandrijving

24 mnd

Performance Kawasaki Vulcan S 2022

De performance van de Kawasaki Vulcan S is ronduit indrukwekkend. De motorfiets heeft dezelfde motor als de Kawasaki Versys 650 en de Kawasaki Ninja 650. Hij is geoptimaliseerd om beter te presteren bij een lager toerental en biedt meer koppelmogelijkheden over het hele toerentalbereik. Het bereikt zijn maximum bij 6600 RPM 63 N•m. De trekkracht zal je zeker verrassen!

De parallel-twin vloeistof gekoelde motor produceert zeer weinig trillingen voor een tweemotorig voertuig, dus het is zeer comfortabel tijdens langere ritten. De enorme kracht biedt veel plezier tijdens het rijden in de bochten en heeft nog steeds voldoende reserve om veilig een ander voertuig in te halen. Je hebt veel direct vermogen van het lagere toerentalbereik, maar boven 5000 toeren per minuut wordt het een raket. De Kawasaki Vulcan S lijkt qua prestaties meer op een sportbike dan op een cruiser. Een unieke performance voor de Kawasaki cruiser.

Indrukwekkende Remkracht – Kawasaki Vulcan S

De Kawasaki Vulcan S wordt geleverd met een remsysteem dat je veel zelfvertrouwen op de weg geeft. De voorrem is een enkele schijf van 300 mm met een remzuiger met dubbele zuiger en ABS en de achterrem een ​​enkele 250 mm schijf met een remklauw met één zuiger, ABS. Hoewel de Kawasaki Vulcan S niet de lichtste is onder de motoren, bieden de remmen een zeer goede en gecontroleerde remkracht. Het wennen aan het krachtig afremmen van de Kawasaki Vulcan S gaat vrij snel. Wil je één van onze experts spreken. Bel dan gerust!

Ergo-Fit Kawasaki – Drie Vooraf Ingestelde Instellingen

De Kawasaki Vulcan S met Ergo-Fit wordt aangeboden in drie vooraf ingestelde instellingen. Deze instellingen verbeteren de positie van de voetsteunen, de stuurafstand, de hoogte van de stoel en de afstand tot het stuur om de motorrijder een meer aangepaste pasvorm te bieden. Lange rijders (tot 2 meter 10) zouden genieten van de instelling ‘uitgestrekt bereik’. Deze optie biedt één extra centimeter t.o.v. de standaardpositie van de voetsteun. Ook kan de stoel verder naar achteren en kan het stuur uitgebreid. Voor rijders tussen de 1 meter 70  en 1 meter 85 zou de optie ‘midden bereik’ ideaal zijn. Terwijl voor rijders van 1 meter 67 ‘klein bereik’ de beste optie is. Hierbij liggen de voetsteunen dichterbij elkaar. Het zitvlak is opgevuld om de rijder een paar centimeter ‘groter’ te maken. Ook het stuur is makkelijker te bereiken. Wil je zelf ervaren hoe het voelt om op de échte Urban Cruiser te rijden? Boek dan een gratis proefrit!

Accessoire pakketten

Performance

VULCAN S PERFORMANCE

• Arrow uitlaatsysteem
• Smoked windscherm


Pakketprijs € 949,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.249,-
Klantvoordeel € 300,-

Tourer

VULCAN S TOURER

• Lederen zijtassen
• Sissy bar
• Hoog windscherm


Pakketprijs € 1.299,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.899,-
Klantvoordeel € 600,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur