Kawasaki Vulcan S

Urban Hero

Kawasaki Vulcan S: Superieure Handling en Krachtige Performance

Bij Friese Motorexperts staat de Kawasaki Vulcan S bekend om zijn superieure handling en krachtige 649cc parallel-twin motorblok. Deze lichtgewicht cruiser biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en aanpasbaarheid voor A2-rijbewijshouders, waardoor hij een favoriet is in het Cruiser-segment.

ERGO-FIT Systeem: Op Maat Gemaakte Comfort

De Vulcan S gaat verder dan alleen prestaties; het biedt een op maat gemaakte rijervaring dankzij het unieke ERGO-FIT systeem van Kawasaki. Met opties als “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels, “Easy Reach” stuur en verstelbare voetsteunen, kan elke rijder de perfecte ergonomie vinden.

Eigenschappen

Vermogen

44,7 kW

Vermogen

61 PK

Koppel

62,4 N•m

Cilinder inhoud

649 cm³

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht

229 kg

Tankinhoud

14 Ltr

Zithoogte

705 mm

Eindaandrijving

24 mnd

Indrukwekkende Motorprestaties

De Vulcan S deelt zijn krachtbron met de Kawasaki Versys 650 en de Kawasaki Ninja 650, geoptimaliseerd voor betere prestaties bij lagere toerentallen. Met 63 N•m koppel dat piekt bij 6600 RPM, biedt deze motor verrassende trekkracht en een opwindende acceleratie die meer aan een sportbike doet denken dan aan een cruiser.

Langdurig Comfort en Rijplezier

De Vulcan S zorgt voor comfort, zelfs tijdens lange ritten, dankzij de parallel-twin motor die minimale trillingen genereert. Dit, samen met de krachtige en responsieve remmen, maakt de Vulcan S een genot om te rijden, zowel in bochten als tijdens het inhalen.

Veiligheid en Zelfvertrouwen op de Weg

De Vulcan S is uitgerust met een betrouwbaar remsysteem, inclusief ABS, dat bestuurders veel zelfvertrouwen geeft. Zijn remvermogen en controle zijn ontworpen voor een snelle aanpassing aan krachtig afremmen, wat bijdraagt aan de veiligheid van de rijder.

Accessoire pakketten

Performance

VULCAN S PERFORMANCE

• Arrow uitlaatsysteem
• Smoked windscherm


Pakketprijs € 949,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.249,-
Klantvoordeel € 300,-

Tourer

VULCAN S TOURER

• Lederen zijtassen
• Sissy bar
• Hoog windscherm


Pakketprijs € 1.299,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.899,-
Klantvoordeel € 600,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!