Kawasaki Z7 Hybrid

Change the game

Kawasaki's Revolutionaire Z7 Hybrid: Een Nieuw Tijdperk in Motorfietsen

Kawasaki zet een belangrijke stap in de motorindustrie met de introductie van de Z7 Hybrid, ’s werelds eerste hybride naked bike. Deze lancering verdubbelt Kawasaki’s aanwezigheid in de toekomstige motorenmarkt, waarbij innovatie en duurzaamheid centraal staan.

Geavanceerde Dual-Power Technologie

De Z7 Hybrid gebruikt dezelfde geavanceerde technologie als de Ninja 7 Hybrid, maar met de unieke stijl van de Kawasaki Z-serie. Deze motor combineert een 451cc Parallel Twin motor met 59pk en een 9kW sterke elektrische motor, waardoor het de meest geavanceerde naked bike tot nu toe is.

Eigenschappen

Vermogen

NB kW

Vermogen

NB PK

Koppel

NB N•m

Cilinder inhoud

451 cmᶟ

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht Rijklaar

227 kg

Tankinhoud

14 ltr

Zithoogte

795 mm

Garantie

 24 mnd

Drie Dynamische Rijmodi: Van Eco tot Sport

De Z7 Hybrid biedt drie rijmodi: een volledig elektrische EV-modus voor stil en emissievrij rijden, een Eco-Hybrid-modus die de elektromotor combineert met de verbrandingsmotor voor efficiëntie, en een Sport-modus die de volledige kracht van beide motoren benut voor ongeëvenaarde acceleratie.

Innovatieve Functies voor Comfort en Efficiëntie

Naast de verschillende rijmodi, biedt de Z7 Hybrid andere innovaties zoals een stationaire stopfunctie om brandstof te besparen, een automatische startpositiezoeker (ALPF) voor gemakkelijk wegrijden, en een “Walk Mode” voor eenvoudig manoeuvreren in krappe ruimtes.

Optimale Ontwerp en Connectiviteit

De Z7 Hybrid maakt gebruik van een speciaal ontworpen versie van Kawasaki’s bekende trellis frame voor een optimale gewichtsverdeling. Het Sugomi design en een full-colour TFT-display met smartphoneconnectiviteit via de Kawasaki Rideology app, zorgen voor een moderne en gestroomlijnde uitstraling.

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

De Friese Motorexpert

De Friese Motorexpert staat garant voor al haar motoren en kan je daadwerkelijk alles vertellen over die allernieuwste modellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!