Bij Friese Motorexperts kun je terecht voor alles rondom je motor. Wij onderhouden niet alleen Kawasaki motoren maar hebben alle expertise in huis voor het onderhouden van alle motormerken. Van het verhelpen van technische mankementen, vervangen van banden, regulier onderhoud volgens fabrieksvoorschrift tot aan een compleet nieuwe uitrusting van motoraccessoires. Heb je specifieke wensen? Geef ons dan ook zeker een belletje of kom gewoon langs voor meer informatie.

Friese Motorexperts is ook jouw partner als het gaat om de in- en verkoop van motoren. Wij zijn officiële dealer van het merk Kawasaki, maar je kunt ook bij ons terecht voor interessante occasions van hoge kwaliteit. Het is een wisselend aanbod van motoren, neem daarom zeker een kijkje in ons up to date overzicht.

Heb je een motor die je wilt verkopen? Neem dan ook zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van inkoop of het inruilen van motoren.

Van knipperlicht tot aan een uitlaatsysteem en van koffers tot windschermen. Eigenlijk alles waar een schroef aan vast zit kunnen wij aan je leveren. Wij leveren alleen hoge kwaliteit onderdelen en accessoires met een lange levensduur. Zo heb je er langer plezier van en het blijft ook jarenlang mooi. Friese Motorexperts is in Friesland de enige dealer van het Italiaanse merk Barracuda motorfiets accessoires.

Speciaal voor u als gewaardeerde klant hebben we een exclusieve Friese motorverzekering ontwikkeld. Niet alleen bieden we u een aantrekkelijke premie, ook de voorwaarden zijn erg motorvriendelijk!

  • Rijd direct verzekerd met uw nieuwe motor weg bij Friese Motorexperts!
  • Hoge korting op uw eigen risico bij schadeherstel door Friese Motorexperts
  • Uitgebreide dekking voor helm, motorkleding en bagage*
  • Tot 36 maanden aanschaf- en nieuwwaarderegeling*

*Afhankelijk van gekozen dekking.

Heb je de motor van je dromen gevonden, maar laat de portemonnee het nog niet toe? Friese Motor Experts helpt je graag op een verantwoorde manier mee in het financieren van de motor van je dromen. Dat betekent dat je het zorgvuldig opgebouwde spaargeld deels achter de hand kunt houden voor andere kosten. Daarnaast is het voordeel van een motor op afbetaling bij Friese Motor Experts dat je zelf kunt bepalen in hoeveel jaar je de motor wilt afbetalen.

Voor een motor op afbetaling betaal je gemiddeld 4,9% rente, of zelfs nog lager: dit hangt af van het te verstrekken bedrag. Een motor op afbetaling is zowel mogelijk voor de particuliere klant als de zakelijke klant. Informeer gerust naar de voorwaarden!

De super lage bijtelling maakt een motor van de zaak interessant!

Het bedrag, dat je na de bijtelling daadwerkelijk als extra belasting betaalt, blijft voor een motor meestal beperkt tot enkele tientallen tot enkele honderden euro’s, terwijl dit voor auto’s vaak meerdere duizenden euro’s bedraagt. Door een motor van de zaak te kiezen in plaats van een auto van de zaak, bespaar je dus duizenden euro’s per jaar. En niet alleen voor de werknemer is een motor van de zaak interessant: door de lagere aanschafprijs, de lagere afschrijving en het relatief lage brandstofverbruik van een motor bespaart ook de werkgever honderden euro’s per maand.

Winterstalling voor motoren in Friesland – Natuurlijk bij de Friese Motor Experts!

Heb je zelf geen ruimte om de motor binnen te stallen en zoek je een winterstalling voor motoren in Friesland? Een speciale hoes is een optie, maar uiteindelijk wordt de motor er niet mooier van. In de winterperiode van oktober tot april kun je bij Friese Motor Experts je motor veilig en verwarmd stallen. Je kunt de winterstalling voor motoren combineren met een winterbeurt, maar ook een losse stalling is mogelijk. Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!