Kawasaki Z e-1

Spark a new era

Kawasaki's Elektrische Revolutie: De Z e1 EV

Kawasaki, bekend om zijn zeventig jaar ervaring in de ontwikkeling van hoogwaardige motoren, kondigt een nieuwe mijlpaal aan met de introductie van de Z e1 EV. Deze elektrische motorfiets, een onderdeel van Kawasaki’s “Go with Green Power”-strategie, getoond op de EICMA-motorshow van 2022, zet een nieuwe standaard in emissievrije stedelijke mobiliteit.

Ontworpen voor Stedelijke Avonturen

De Kawasaki Z e1 EV, perfect voor korte stedelijke ritten, valt in de 125cc-klasse (A1 Rijbewijs) en draagt het onmiskenbare Kawasaki Z design. Deze motorfiets combineert volwassen frame- en motorspecificaties met emissievrije technologie, wat het ideaal maakt voor de uitdagingen van stadsverkeer.

Innovatieve Aandrijving

De Z e1 EV is uitgerust met een stille, efficiënte 5kW borstelloze motor, die piekt tot 9kW. Dankzij de unieke dubbele uitneembare batterijen, die parallel zijn aangesloten, biedt deze motorfiets efficiëntere laadmogelijkheden in vergelijking met de concurrentie. Deze configuratie vergroot ook de flexibiliteit in oplaadopties.

Eigenschappen

Vermogen

9 kW

Vermogen

12 PK

Koppel

 40,5 N•m

Accu

2x 30Ah

Zithoogte

785 mm

Gewicht Rijklaar

135 kg

Rijplezier en Efficiëntie Gecombineerd

De “Twist en Go” Z e1 EV heeft geen koppeling of versnellingen, wat zorgt voor een intuïtieve rijervaring. Versterkt door slimme functies zoals twee rijmodi (Road en Eco) en een spannende “e-boost” -optie, biedt deze motorfiets snelle acceleratie en een topsnelheid van 99 km/u. De handige loopmodus is een extra voordeel voor het manoeuvreren in krappe ruimtes.

Stijlvol en Gebruiksvriendelijk Design

De Z e1 EV springt in het oog met zijn unieke Metallic Bright Silver en Metallic Matte Lime Green afwerking. Het geavanceerde TFT-display met smartphone-connectiviteit toont belangrijke informatie zoals rijstatus, actieradius en boost-functie. Dit wordt aangevuld met gebruiksvriendelijke functies zoals ABS-remmen en een trellis-frame.

Handige Laad- en Opslagmogelijkheden

Laadopties voor de Z e1 EV omvatten een dockingstation voor één batterij en een kabel voor het opladen via een stopcontact. De geavanceerde Li-Ion-batterijen hebben ingebouwde laadindicatoren en een symmetrisch ontwerp voor eenvoudige plaatsing. Bovendien biedt de motorfiets handige opbergruimte boven de batterijen onder het batterijdeksel.

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

De Friese Motorexpert

De Friese Motorexpert staat garant voor al haar motoren en kan je daadwerkelijk alles vertellen over die allernieuwste modellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!