Friese Motorexperts levert alle originele onderdelen van alle merken. Dit kunnen slijtagedelen zijn, maar ook kettingsets, luchtfilters en voorvorken. Wij leveren alleen kwaliteit zodat je garantie hebt en er langer plezier van houdt. We bekijken ook de mogelijkheden van tweedehands originele onderdelen die nog in een goede staat verkeren. Je merkt het, we denken op allerlei fronten met je mee. Ook als het gaat om je portemonnee!  Voor BMW motoren werken we samen met een partner die onderdelen kan reviseren, dit scheelt bijna de helft van de reparatiekosten. Wil je meer weten over motoronderdelen? Geef ons dan een belletje of kom langs!

Banden wel of niet online aanschaffen?

Friese Motorexperts is een officiële Dunlop Conferent dealer. Dunlop banden worden continue streng getest op prestaties en kwaliteit. De banden hebben een uitstekende grip in bochten en de remprestaties zijn optimaal bij een droog en nat wegdek. Dunlop is ons hoofdmerk, maar op verzoek leveren we alle merken. Benieuwd naar onze merken? Bel ons gerust!

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!