Friese Motorexperts levert alle originele onderdelen van alle merken. Dit kunnen slijtagedelen zijn, maar ook kettingsets, luchtfilters en voorvorken. Wij leveren alleen kwaliteit zodat je garantie hebt en er langer plezier van houdt. We bekijken ook de mogelijkheden van tweedehands originele onderdelen die nog in een goede staat verkeren. Je merkt het, we denken op allerlei fronten met je mee. Ook als het gaat om je portemonnee!  Voor BMW motoren werken we samen met een partner die onderdelen kan reviseren, dit scheelt bijna de helft van de reparatiekosten. Wil je meer weten over motoronderdelen? Geef ons dan een belletje of kom langs!

Banden wel of niet online aanschaffen?

Friese Motorexperts is een officiële Dunlop Conferent dealer. Dunlop banden worden continue streng getest op prestaties en kwaliteit. De banden hebben een uitstekende grip in bochten en de remprestaties zijn optimaal bij een droog en nat wegdek. Dunlop is ons hoofdmerk, maar op verzoek leveren we alle merken. Benieuwd naar onze merken? Bel ons gerust!

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur