Friese Motorexperts levert alle originele onderdelen van alle merken. Dit kunnen slijtagedelen zijn, maar ook kettingsets, luchtfilters en voorvorken. Wij leveren alleen kwaliteit zodat je garantie hebt en er langer plezier van houdt. We bekijken ook de mogelijkheden van tweedehands originele onderdelen die nog in een goede staat verkeren. Je merkt het, we denken op allerlei fronten met je mee. Ook als het gaat om je portemonnee!  Voor BMW motoren werken we samen met een partner die onderdelen kan reviseren, dit scheelt bijna de helft van de reparatiekosten. Wil je meer weten over motoronderdelen? Geef ons dan een belletje of kom langs!

Banden wel of niet online aanschaffen?

Friese Motorexperts is een officiële Dunlop Conferent dealer. Dunlop banden worden continue streng getest op prestaties en kwaliteit. De banden hebben een uitstekende grip in bochten en de remprestaties zijn optimaal bij een droog en nat wegdek. Dunlop is ons hoofdmerk, maar op verzoek leveren we alle merken. Benieuwd naar onze merken? Bel ons gerust!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!