Motoraccessoires

Van knipperlicht tot aan een uitlaatsysteem en van koffers tot windschermen. Eigenlijk alles waar een schroef aan vast zit kunnen wij aan je leveren. Wij leveren alleen hoge kwaliteit onderdelen en accessoires met een lange levensduur. Zo heb je er langer plezier van en het blijft ook jarenlang mooi. Friese Motorexperts is in Friesland de enige dealer van het Italiaanse merk Barracuda motorfiets accessoires.

Stel je voor: volgende week vertrek je met een groep naar de Noordkaap voor een aantal weken. Wat neem je mee op motorvakantie en vooral hoe? Heeft je motortas of koffer voldoende ruimte hiervoor? Is je motorkleding geschikt voor de weersomstandigheden en temperaturen? Heb je een reparatiesetje mee?

Houd overal rekening mee en dan weet je zeker dat je goed bent uitgerust. Vertel ons waar je naartoe gaat en we denken met je mee! Hieronder vind je een lijstje die je alvast op weg helpt. Ontbreekt er iets of wil je advies? Kom dan langs in de showroom!

Navigatie & communicatie

Tijdens een motortocht is een landkaart nogal omslachtig om mee te navigeren. Een navigatiesysteem voor de motor is daarom een echte musthave! 

Wij hebben gebruiksvriendelijke navigatiesystemen die je via de mooiste routes leiden naar de plaats van bestemming. Met een communicatieset in je helm kun je onderweg met je reisgenoten de route bespreken, afstemmen wanneer je de volgende tankstop gaat maken of gewoon even kletsen over de omgeving. Het is belangrijk om vooraf te bepalen met wie je wilt communiceren want dat is bepalend voor de keuze van een communicatie set. Een navigatiesysteem of communicatieset is een persoonlijke keuze en daar adviseren we je graag in.

GPS-Tracker
ONNTTRACK 20

Een revolutie op Tracking gebied, zo is de Onntrack® het best te omschrijven. De Onntrack® portable is de eerste GPS tracker ter wereld zonder kosten. Daarnaast is deze super makkelijk te plaatsen door het compacte design.

De Onntrack® systemen zijn, vanwege hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid de beste trackers op de markt. Zo heeft deze tracker naast GPS ook de mogelijkheid tot Wifi, en lbs tracking. Dit betekend dat wanneer het gps signaal zou wegvallen of geblokkeerd wordt, de tracker zijn positie bepaald d.m.v. telefoonmasten. Deze tracker is perfect inzetbaar voor zowel anti-diefstal als ritregistratie toepassingen. De software is namelijk zeer gebruiksvriendelijk, en alle gegevens worden versleuteld verzonden. Daarnaast zijn de Onntrack GPS Trackers volledig gebruiksklaar. Geen gedoe met simkaartjes plaatsen, of configureren per sms. U download de Onntrack app, u voert het unieke ID nummer van uw tracker in, en u kunt de tracker zien in de app!

Telefoonhouders
OPTI-Line

Opti Line vertegenwoordigt het nieuwe bevestigingssysteem van Lampa voor mobiele apparaten, geschikt voor motorfietsen, scooters en fietsen. Dankzij de gepatenteerde “Duo Lock” bevestigingstechnologie en de verschillende soorten telefoonhoesjes en fittingen, is het mogelijk om te kiezen tussen vele montagecombinaties op verschillende posities van het stuur van het voertuig. Alle accessoires van de Opti-Line zijn volledig modulair, extreem resistent, waterdicht en maken het gebruik van een touchscreen en oplaadkabels mogelijk.

Het grootste voordeel van de Opti-Line producten is, dat ze nog betaalbaar zijn ook! Je hebt al een bevestigingsset vanaf € 28,99!

RIDE-ON
Voor het lek-kere doorrijden

Ride-On is een bandensealant en balanceergel die zichzelf repareert op het moment dat je de band lek rijdt en tegelijk continu de band balanceert. Je bent dus beschermd tegen lekke banden en klapbanden, je hebt langer behoud van een juiste bandenspanning en minder bandenslijtage.

Dit hightech bandenafdichtingsmiddel maakt banden beter en biedt verschillende oplossingen in één:
 Anti-lek werking
 Banden behouden langer de juiste spanning
 Balanceert banden op hydrodynamische wijze
 Verbetert de rolweerstand en vermindert trillingen en lawaai
 Koelt banden
 Banden slijten gemiddeld 25% minder

Geluiddempende banden, run-flat banden, sealants zonder balancerende eigenschappen, een reparatiekit en balanceerpoeders of -loodjes zijn met Ride-On allemaal in 1 keer overbodig. Omdat Ride-On preventief werkt kunt je bij een inrijding gewoon doorrijden. De sealant zit al in de band en dicht het lek onmerkbaar: binnen seconden en vrijwel zonder drukverlies.

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!