Ninja 125

Toughest choice

De nieuwe Ninja 125 biedt een fantastisch totaalpakket om je sportieve aspiraties waar te maken en biedt vrij zicht op de technologie dankzij het unieke Sugomi design. Ook biedt de Ninja 125 dezelfde technologie als bij de Ninja H2, door het gebruik van een trellis frame van stalen buizen. 

Net als zijn grotere Ninja-broeders heeft de Ninja 125 een scherp design. Zijn kleurstelling, welke direct is overgenomen van de nieuwe Ninja ZX-10R, laat geen twijfel meer bestaan over zijn sportieve karakter.

Met de 125cc motoren van Kawasaki maak je van jouw eerste motor een onvergetelijke ervaring. Zowel de Ninja 125 en Z125 zetten de maatstaf in de A1-klasse. Door hun afmetingen en design doen ze meteen denken aan hun grotere broers uit de Z en Ninja familie, maar met 125cc zijn het dé perfecte motorfietsen voor de beginnende motorrijder/motorrijdster.

Ook als je op zoek bent naar een commuter dan zijn de Ninja 125 en Z125 daar om je snel en gemakkelijk te verplaatsen in en om de stad. De nieuw ontwikkelde 125cc krachtbron biedt een sterk middengebied en veel power bij hogere toerentallen. Beide machines hebben hetzelfde technische DNA, bestaande uit een 11 kW sterke, watergekoelde eencilindermotor in een slank en licht Trellis frame.

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Z125? Lees alle ins en outs hier.

Of je nu je eerste stappen in de motorwereld zet of gewoon vlot door het verkeer wil, in de Kawasaki Ninja 125 vind je de geknipte partner. 

Eigenschappen

Vermogen

11 kW

Vermogen

15 PK

Koppel

11,7 N•m

Cilinder inhoud

125 cm³

Aantal cilinders

1-cilinder

Gewicht

149 kg

Tankinhoud

11 Ltr

Zithoogte

785 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki Ninja 125 2022

Met het 11 kW vloeistofgekoelde viertakt blok dat gekoppeld is aan een trellis frame en hoogwaardige ophanging, is de motor niet alleen wendbaar en gemakkelijk te beheersen. Hij heeft ook genoeg pit om vlot door het verkeer te laveren en snel te accelereren wanneer dat nodig is.

De soepele vermogensafgifte van de 125 cc 4-takt ééncilinder draagt bij aan de prestaties van de Ninja 125. Net als een typische Kawasaki-motor levert de motor een stevig eindschot bij hoge toerentallen en blijft hij tot aan de toerenbegrenzer trekken. De betrouwbaarheid zorgt voor extra gemoedsrust. De soepel schakelende zesversnellingsbak vult de sportieve prestaties op straat aan en biedt een versnelling voor elke situatie.

ERGO-FIT - VERLAAGD ZADEL

Het smalle trellis frame zorgt er in combinatie met het smalle zadel voor dat je gemakkelijk met beide voeten aan de grond kunt. Dat is handig voor beginnende motorrijders, maar ook altijd mooi meegenomen voor wie in de stadsdrukte nu en dan voor een stoplicht staat. En met de ERGO-FIT-zadels ben je in staat om zadels te kiezen die optimaal passen. Voor de Ninja 125 is een ERGO-FIT verhoogd zadel (+20 mm) beschikbaar.

Digitaal instrumentenpaneel

Het volledig digitale instrumentenpaneel geeft de cockpit een moderne, sportieve uitstraling en biedt alle nodige informatie. De 37 mm telescopische vork en de Uni-Trak achterophanging zorgen voor een goede mix tussen comfort en sportiviteit en op het vlak van styling is gekeken naar de topmodellen uit het Kawasaki gamma. De Ninja supersport stijl van ZX-10RR is duidelijk te herkennen.

Accessoire pakketten

Performance

Ninja 125
PERFORMANCE

• Windscherm
• Arrow uitlaat
• Buddyseat cover
• Engine sliders


Pakketprijs € 849,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.299,-
Klantvoordeel € 450,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur