Versys 1000 SE 2023

Adventure Calling

De hi-tech Versys 1000 is de onbetwiste leider in het sportieve allroad-segment. Zijn soepele viercilinder biedt veel kracht, souplesse en een subliem rijcomfort zodat verre bestemmingen dichterbij komen.

De rijk uitgeruste Versys 1000 is standaard voorzien van onder andere; traction control, power modes, cruise control, bochten ABS, LED verlichting. Bij de Versys 1000 S is hier geïntegreerde rijmodi, quickshifter, full color TFT display, LED bochtenverlichting, grote ruit, verwarmde handvatten en handkappen aan toegevoegd. De Versys 1000 SE heeft hier bovenop nog de semi-actieve elektronische vering met SHOWA skyhook technologie voor een ongeëvenaarde handling en comfort.

Het belangrijkste verschil met de Versys 1000 S bevindt zich in de vering. De high-end Versys 1000 SE gaat nog een stap verder met de semi-actieve elektronische vering. Deze elektronische vering is voorzien van SHOWA’s Skyhook technologie en is via de Kawasaki Rideology app gemakkelijk aan te passen aan de belading van de motor en het meenemen van een passagier.

Showa’s Skyhook software is door Kawasaki ingenieurs uiterst zorgvuldig afgesteld zodat het dynamische rijkarakter van de Versys 1000 SE behouden blijft en het systeem een soepele handling garandeert doordat het zich continu aanpast aan de wegomstandigheden. Optimaal contact met het wegdek, verminderde neiging tot ‘’duiken’’ en nog meer stabiliteit op de snelweg en in de regen zijn slechts enkele voorbeelden van de voordelen van de nieuwe Skyhook software.

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Versys 1000 S? Lees alle ins en outs hier!

Voor 2022 krijgt deze populaire Adventure Touring motor een nieuwe kleur erbij naast de bekende groene kleurstelling.

Eigenschappen

Vermogen

88,2 kW

Vermogen

120 PK

Koppel

102 N•m

Cilinder inhoud

1.043 m³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

257 kg

Tankinhoud

21 Ltr

Zithoogte

840 mm

Garantie

24 mnd

4-Cylinder Lijnmotor, Koppel, Cilinder

Het succes van de Versys 1000 SE zit hem in het unieke concept; een Adventure Tourer gericht op straatgebruik met een krachtig en koppelrijk 1.043cc vier-in-lijn motorblok. Dit krachtige en koppelrijke motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen waardoor de Versys 1000 SE standaard voorzien is van Cruise Control en een indrukwekkende lijst aan veiligheidssystemen waaronder; Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie. Deze veiligheidssystemen zijn geïntegreerd in 4 rijmodi waaronder Sport, Road, Rain en de volledig naar eigen wens te configureren Rider mode.

Comfort & Accessoires

Door de focus te leggen op weggebruik, in plaats van een combinatie van offroad en weggebruik, heeft de Versys het beste rijgedrag in zijn klasse. Comfortabel genoeg om lange afstanden af te leggen maar door zijn 17’’ wielen en instelbare Showa 43mm USD-voorvork ook sportief in het betere bochtenwerk en vertrouwenwekkend in de regen. Met de Versys 1000 SE rij je langer en ga je verder door de hoge mate van comfort. De typische Versys styling – met volledige LED verlichting en bochtenverlichting – zorgt samen met het verstelbare windscherm voor een uitstekende windbescherming. Door de bekrachtigde slipper koppeling, welke een lichtere bediening heeft dan de meeste van zijn concurrenten, de Up/Down Quick Shifter.

Connectiviteit

De Versys 1000 SE is standaard voorzien van een prachtig TFT-display met Bluetooth verbinding. Door de Bluetooth verbinding kan de motorfiets gepaired worden met een smartphone en de Rideology app. Middels de app kan op afstand ritgegevens en motorinformatie bekeken worden zoals de km stand en service intervallen. Verder zijn een 12V aansluiting, handvatverwarming, handkappen en Kawasaki’s unieke High Durable Paint onderdeel van de standaarduitrusting.

Accessoire pakketten

Tourer

VERSYS 1000 SE
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen


Pakketprijs € 799,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.099,-
Klantvoordeel € 300,-

Tourer +

VERSYS 1000 SE
TOURER +

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders


Pakketprijs € 1.349,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.899,-
Klantvoordeel € 550,-

Grand Tourer

VERSYS 1000 SE
GRAND TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders
• Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas


Pakketprijs € 1.749,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.499,-
Klantvoordeel € 750,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur