Kawasaki Z500 SE

All eyes on you

Kawasaki Z500: Een Nieuw Tijdperk van Wendbaarheid en Stijl

De 2024 Kawasaki Z500 zet een nieuwe standaard in de categorie van lichtgewicht naked bikes. Het nieuwe 451cc Parallel-Twin motorblok met Assist & Slipper clutch, geplaatst in een lichtgewicht Trellis frame, zorgt voor ongeëvenaarde wendbaarheid en rijplezier. De Z500 is perfect voor zowel de stadsjungle als sportieve weekendritten.

Innovatief en Gebruiksvriendelijk: De Z500 SE

De Z500 SE-uitvoering biedt extra’s zoals een unieke kleurstelling, belly pan, USB-C aansluiting en LED-richtingaanwijzers. Deze kenmerken maken de Z500 niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Eigenschappen

Vermogen

33,4 kW

Vermogen

45,5 PK

Koppel

42,6 N•m

Cilinder inhoud

451 cmᶟ

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht Rijklaar

172 kg

Tankinhoud

14 ltr

Zithoogte

785 mm

Garantie

 24 mnd

Innovatieve Functies voor Optimaal Gemak

De Ninja 7 Hybrid onderscheidt zich met unieke functies zoals een stationaire stopfunctie voor efficiënter brandstofgebruik, een automatische startpositiezoeker (ALPF), en een ‘Walk Mode’ voor eenvoudig manoeuvreren. Het speciaal ontworpen trellis frame zorgt voor een optimale gewichtsverdeling, en het ontwerp bevat specifieke HEV-elementen, waaronder een doorzichtige kuip die de accu toont. Het TFT-display biedt smartphoneconnectiviteit via de Kawasaki Rideology-app.

Uitzonderlijke Kracht en Efficiëntie

De combinatie van de 451cc motor en elektrische tractiemotor resulteert in een indrukwekkend vermogen van 59pk (69 pk met E-boost) en een koppel van 60.4 Nm. Deze motorfiets biedt de acceleratie van een 1000cc sportmotor, maar met het brandstofverbruik van een 250cc model. Bovendien draagt het regeneratieve systeem bij aan een grotere actieradius.

De Toekomst van Motorrijden

Met de geavanceerde hybride technologie van de Ninja 7 Hybrid biedt Kawasaki een blik op de toekomst van motorrijden. Deze motor combineert de kracht en sensatie van traditionele motoren met de efficiëntie en duurzaamheid van elektrische aandrijving, waarmee het een nieuwe standaard zet in de motorindustrie.

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

De Friese Motorexpert

De Friese Motorexpert staat garant voor al haar motoren en kan je daadwerkelijk alles vertellen over die allernieuwste modellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Onbekend

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!