Bij Friese Motorexperts kun je niet alleen terecht voor je motor, maar ook voor je complete motoruitrusting. Heb je een lang bovenlichaam, korte benen of een maatje meer?

Paula Inia van Paula’s Motorkleding
heeft voor iedere motorrijder een passende uitrusting.

En is een broekspijp toch eens te lang, dan maakt ze in haar atelier de broek precies op maat voor je. Het is niet voor niets dat men regelmatig bij Paula binnenstapt en zegt: “Ik heb gehoord dat het hier goed is”. Je hebt bij Paula de garantie dat je topkwaliteit in huis haalt én dat de pasvorm perfect is voor jou!

Vanaf 15 februari tot en met 30 september nemen wij alleen bij ons gekochte kleding aan voor reparatie en maatwerk. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je kan zijn, maar door drukte in de winkel zijn wij gedwongen een stapje terug te doen in ons atelier. Wij willen onze klanten de service geven die ze verdienen. Vanaf 1 oktober tot en met half februari ben je weer van harte welkom!

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur