Bij Friese Motorexperts kun je niet alleen terecht voor je motor, maar ook voor je complete motoruitrusting. Heb je een lang bovenlichaam, korte benen of een maatje meer?

Paula Inia van Paula’s Motorkleding
heeft voor iedere motorrijder een passende uitrusting.

En is een broekspijp toch eens te lang, dan maakt ze in haar atelier de broek precies op maat voor je. Het is niet voor niets dat men regelmatig bij Paula binnenstapt en zegt: “Ik heb gehoord dat het hier goed is”. Je hebt bij Paula de garantie dat je topkwaliteit in huis haalt én dat de pasvorm perfect is voor jou!

Vanaf 15 februari tot en met 30 september nemen wij alleen bij ons gekochte kleding aan voor reparatie en maatwerk. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je kan zijn, maar door drukte in de winkel zijn wij gedwongen een stapje terug te doen in ons atelier. Wij willen onze klanten de service geven die ze verdienen. Vanaf 1 oktober tot en met half februari ben je weer van harte welkom!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!