Bij Friese Motorexperts kun je niet alleen terecht voor je motor, maar ook voor je complete motoruitrusting. Heb je een lang bovenlichaam, korte benen of een maatje meer?

Paula Inia van Paula’s Motorkleding
heeft voor iedere motorrijder een passende uitrusting.

En is een broekspijp toch eens te lang, dan maakt ze in haar atelier de broek precies op maat voor je. Het is niet voor niets dat men regelmatig bij Paula binnenstapt en zegt: “Ik heb gehoord dat het hier goed is”. Je hebt bij Paula de garantie dat je topkwaliteit in huis haalt én dat de pasvorm perfect is voor jou!

Vanaf 15 februari tot en met 30 september nemen wij alleen bij ons gekochte kleding aan voor reparatie en maatwerk. Wij begrijpen dat dit vervelend voor je kan zijn, maar door drukte in de winkel zijn wij gedwongen een stapje terug te doen in ons atelier. Wij willen onze klanten de service geven die ze verdienen. Vanaf 1 oktober tot en met half februari ben je weer van harte welkom!

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!