Wie werken er aan jouw motor?

Friese-Motorexperts-werkplaats

Eelco

Motorfietstechnicus

Justin 2

Justin

Motorfietstechnicus

Friese-Motorexperts-werkplaats-Mark

Mark

Leerling Motorfietstechnicus

Friese-Motorexeperts-Marco-scaled

Marco

Technisch receptionist

Elke motor heeft onderhoud nodig om in een optimale staat te blijven en veilig de weg op te kunnen. Door tijdig onderhoud te plegen voorkom je pech onderweg én hoge reparatiekosten. Op den duur vallen bepaalde afwijkingen van de motor soms niet meer op voor de motorrijder, waardoor men langer blijft doorrijden met een technisch mankement. Het laatste wat je natuurlijk wilt is dat je stil komt te staan vanwege een kapot onderdeel. Reageer tijdig in geval van twijfel en neem direct contact met ons op!

In de werkplaats werken onze experts dagelijks aan het onderhoud en de reparatie van motoren. Zij horen, voelen en zien meer om technische mankementen of slijtage direct op te sporen. Een motor is een kostbaar bezit en daarom wil je dat het onderhoud vakkundig gebeurt. Of het nu gaat om een kleine of grote beurt, het vervangen van slijtageonderdelen of het monteren van accessoires, bij Friese Motorexperts ben je ervan verzekerd dat je motor in de juiste handen is.

Ben je op zoek naar een specifiek onderdeel voor je motor? Laat het ons weten en we bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Tip: plan het jaarlijkse onderhoud in de winterperiode zodat je in het voorjaar direct op pad kunt of maak gebruik van onze winterstalling inclusief grote beurt.

Wil je zeker van zijn dat je in de werkplaats terecht kunt voor een afspraak? Neem contact met ons op!

Je wilt er liever niet aan denken, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan je kostbare motor is al vervelend genoeg en daarom denken we op alle fronten met je mee. Is er sprake van kleine of grote schade aan je motor? Friese Motorexperts ontzorgt je hierin volledig. In geval van schade kun je ons direct bellen, of lees gerust verder voor meer informatie!

Friese Motorexperts levert alle originele onderdelen van alle merken. Dit kunnen slijtagedelen zijn, maar ook kettingsets, luchtfilters en voorvorken. Wij leveren alleen kwaliteit zodat je garantie hebt en er langer plezier van houdt.

Wanneer het weer omslaat in de koude herfst- en wintermaanden, is een winterbeurt altijd aan te raden. Niet alleen wanneer je een doorgewinterde motorrijder bent, maar ook wanneer je je motor in de stalling zet. Zo weet je zeker dat de motor direct rijklaar staat wanneer het nieuwe motorseizoen aanbreekt!

Onze experts hebben ruime ervaring met allerlei merken. Wij hebben ons gespecialiseerd als BMW motorspecialist en dat is destijds ontstaan door onze passie en de stijgende vraag naar deze motoren. Alle bekende kwalen of storingen weten wij te herkennen en we werken samen met partners, zodat we de best mogelijke service kunnen verlenen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust!

Wij hebben regelmatig nieuwe BMW motoren en occasions op voorraad. Neem een kijkje in het overzicht of vertel ons wat je wensen zijn en we gaan voor je op zoek!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!