Z900RS 2023

True Spirit

De legendarische Z900RS is voorzien van een heerlijk koppelrijk 948cc viercilinderblok met een indrukwekkend eindschot. Verder is werkelijk ieder onderdeel van de Z900RS onder de loep genomen door de designers en engineers in Japan om een prachtige retro uitstraling met de meest moderne technieken te kunnen combineren. Denk aan de unieke gegoten wielen, de hoge kwaliteit laklaag, de vele gepolijste delen en het fantastische uitlaat geluid. Daarnaast beschikt de Z900RS over de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, Traction Control, een vederlichte Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen.

In 2022 doet Kawasaki er nog een schep bovenop met de nieuwe Z900RS SE. Met onder andere Öhlins vering, Brembo remklauwen en een waanzinnige Yellow Ball kleurstelling brengt de Z900RS SE de succesvolle mix van het heden en het verleden naar een nóg hoger niveau. 

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Z900RS SE? Lees alle ins en outs hier!

Z900RS 50th Anniversary 
De Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022 waaronder de Z900RS 50th Anniversary Edition.

Met de introductie van de Z900RS toonde Kawasaki al zijn liefde voor details en respect voor het verleden. De RS brengt op een eervolle manier een hommage aan de legendarische Z1 gecombineerd met moderne techniek en prestaties. Met de Z900RS 50th Anniversary wordt de perfecte combinatie tussen het heden en het verleden nog verder gesterkt. De Candy Diamond Brown kleur versterkt samen met het Fireball-patroon de schoonheid van dit model. Door de lak aan te brengen in meerdere lagen ontstaat er een diepe en glanzende laklaag. Als aanvulling hierop is er het glanzend zwarte frame, gouden wielen, grabrail en is er een speciaal zadel. Om het plaatje compleet te maken is het model rondom voorzien van Z50th Anniversary en prachtige Double Overhead Camshaft (DOHC) emblemen.

Deze limited edition wordt geleverd met een zeer uniek Z 50th Anniversary book ter herdenking van 50 jaar van het merk Z.

Eigenschappen

Vermogen

82 kW

Vermogen

111 PK

Koppel

98,5 N•m

Cilinder inhoud

948 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

215 kg

Tankinhoud

17 Ltr

Zithoogte

835 mm

Garantie

24 mnd

de legendarische Z1

De inspiratie voor het uiterlijk van de Kawasaki Z900RS 2022 komt rechtstreeks van de Z1. Dit legendarische model zette Kawasaki wereldwijd op de kaart en kan gezien worden als de grondlegger van de moderne motorfiets zoals wij die vandaag de dag kennen. Het retro design wordt gecomplimenteerd door een zeer hoog afwerkingsniveau en moderne features zoals de toevoeging van LED verlichting.

sublime rijervaring

Laat de schijn van het prachtige retro uiterlijk je echter niet bedriegen, want de Z900RS zit ondanks zijn voorkomen vol met de modernste veiligheidssystemen zoals ABS, Traction Control, Assist & Slipper koppeling en radiale remklauwen. Gecombineerd met een uitzonderlijk koppelrijke 948cc viercilinder, getuned in- en uitlaatgeluid en een hoogwaardig rijwielgedeelte biedt de Z900RS een sublieme rijervaring.

ERGO FIT – 2 zadels verkrijgbaar

Het standaardzadel biedt een breed zitgedeelte voor een goed rijcomfort voor zowel de berijder als de passagier. Het zadel is aan de voorkant slanker, waardoor de berijder gemakkelijker bij de grond kan komen. Een de als accessoire verkrijgbare ERGO FIT-zadel verlaagt de standaard zithoogte met 35 mm, waardoor de voeten nog gemakkelijker bij de grond kunnen.

Diverse model accessoires leverbaar o.a.

Verlaagd zadel

VERLAAGD ZADEL Z900RS

Een stijlvol zadel voor de kleinere berijder. Door het verlaagde zadel kan de berijder beter grond contact maken.


€ 315,-

99994158012Y /Z900 RS (SE)

Handvatverwarming

VERWARMBARE HANDVATTEN Z900RS

Verwarmbare handvatten met drie verwarmingsstanden en LED-indicatie. Het maximale energieverbruik is minder dan 50W.


€ 263,20

999941335 /Z900 RS (SE)

Radiateurbeschermer

Z900RS RADIATEUR-BESCHERMER CLASSIC

Stijlvolle aluminium radiateurbeschermer. Voorzien van het klassieke Kawasaki logo.


€ 79,25

999941670 /Z900 RS (SE)

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur