Kawasaki Ninja H2 SX SE

Engineerd to be free

Kawasaki Ninja H2 SX SE: De Pinnacle of Sport Touring

Friese Motorexperts introduceert met trots de Kawasaki Ninja H2 SX SE, een paradepaardje in de categorie Sport Tourers. Met een in huis ontwikkelde supercharger en state-of-the-art Bosch ARAS-radarsysteem, biedt de Ninja H2 SX SE ultieme prestaties gecombineerd met langdurig comfort. De editie voor 2024 straalt in een frisse nieuwe kleurstelling, klaar om de weg op te gaan.

Supercharged Performance: Het Hart van de Ninja H2 SX SE

De Ninja H2 SX SE is uitgerust met een Balanced Supercharged 998cc vier-in-lijn motorblok, goed voor een krachtige 210 pk en 137 Nm koppel. De toevoeging van een supercharger verhoogt niet alleen de prestaties maar zorgt ook voor efficiëntie en controleerbaarheid. Geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Traction Control, Launch Control, en een up/down quickshifter, ondersteunen de rijder in het benutten van deze kracht.

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Ninja H2 SX? Lees alle ins en outs hier!

Eigenschappen

Vermogen

147,1 kW

Vermogen

200 PK

Koppel

137 N•m

Cilinder inhoud

998 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

267 kg

Tankinhoud

19 Ltr

Zithoogte

835 mm

Garantie

24 mnd

Ontworpen voor Afstand: Comfort en Functionaliteit

De Ninja H2 SX SE is ontworpen om aan alle eisen van lange ritten te voldoen, met een uitgekiende windgeleiding en luxe zadels. Optionele koffers bieden ruime bagagemogelijkheden en zijn via het Clean Mount System eenvoudig te verwijderen, wat de enkelzijdige swingarm mooi zichtbaar laat.

Connectiviteit en Controle in de Cockpit

De cockpit van de Ninja H2 SX SE is voorzien van een geavanceerd 6,5-inch TFT-kleurendisplay met het Kawasaki SPIN infotainmentsysteem. SPIN biedt de mogelijkheid om via Bluetooth of Wifi een smartphone te verbinden en toegang te krijgen tot een scala aan apps voor navigatie, weersvoorspellingen, en entertainment.

Exclusieve Features van de Ninja H2 SX SE

Als kers op de taart is het SE-model uitgerust met semi-actieve elektronische vering, Brembo Stylema remklauwen, een speciale kleurstelling, deels gepolijste wielen, en een zelfherstellende laklaag. Dit maakt de Ninja H2 SX SE niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook esthetisch onderscheidend.

Accessoire pakketten

Tourer

NINJA H2 SX SE
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen


Pakketprijs € 849,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.049,-
Klantvoordeel € 200,-

Performance

NINJA H2 SX SE
PERFORMANCE

• Carbon Akrapovič uitlaat
• Smoked windscherm
• Frame sliders


Pakketprijs € 1.399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.699,-
Klantvoordeel € 300,-

Performance tourer

NINJA H2 SX SE
PERFORMANCE
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Carbon Akrapovič uitlaat
• Smoked windscherm
• Frame sliders


Pakketprijs € 2.249,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.799,-
Klantvoordeel € 550,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!