Schadeherstel

Stappenplan bij motorschade

Vanaf het moment dat er schade is ontstaan regelen wij de volledige afhandeling met de verzekeringsmaatschappij en we repareren de motor. Mocht de motor niet meer mobiel zijn dan kunnen wij de motor ophalen en vervangend vervoer voor je regelen. We bepalen de mate van schade, de dagwaarde en stellen een plan op voor het schadeherstel. Alles gaat in goed overleg, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Tijdens de reparatiewerkzaamheden zorgen we er eerst voor dat de motor technisch 100% in orde is, zodat je weer veilig de weg op kunt. Daarna volgt het uiterlijk van de motor, waarbij we het spuitwerk en eventuele belettering ook kunnen verzorgen.

Is je motorkleding ook beschadigd door de val? Paula van Paula’s Motorkleding is expert in het repareren van motorkleding en ze controleert graag voor je of je verdere uitrusting nog veilig genoeg is of vervangen dient te worden. Wij denken in oplossingen om de motor weer te herstellen, zodat je weer veilig de weg op kunt. Wil je schade melden? Neem dan direct contact op!

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur