Versys 1000 S 2023

Adventure Calling

De hi-tech Versys 1000 is de onbetwiste leider in het sportieve allroad-segment. Zijn soepele viercilinder biedt veel kracht, souplesse en een subliem rijcomfort zodat verre bestemmingen dichterbij komen.

De rijk uitgeruste Versys 1000 is standaard voorzien van onder andere; traction control, power modes, cruise control, bochten ABS, LED verlichting. Bij de Versys 1000 S is hier geïntegreerde rijmodi, quickshifter, full color TFT display, LED bochtenverlichting, grote ruit, verwarmde handvatten en handkappen aan toegevoegd. Het SE model heeft hier bovenop nog de semi-actieve elektronische vering met SHOWA skyhook technologie voor een ongeëvenaarde handling en comfort.

Het belangrijkste verschil met de Versys 1000 SE bevindt zich in de vering. Deze bestaat voor de Versys 1000 S uit een handmatig verstelbare Showa 43mm USD-voorvork met instelbare rebounddemping en veervoorspanning en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper met instelbare rebounddemping en veervoorspanning. Door de focus te leggen op weggebruik in plaats van off-road heeft de Versys 1000 S de beste handling in zijn klasse.

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Versys 1000 SE? Lees alle ins en outs hier!

Voor 2022 krijgt deze populaire Adventure Touring motor een nieuwe kleur erbij naast de bekende groene kleurstelling.

Eigenschappen

Vermogen

88,2 kW

Vermogen

120 PK

Koppel

102 N•m

Cilinder inhoud

1.043 m³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

255 kg

Tankinhoud

21 Ltr

Zithoogte

840 mm

Garantie

24 mnd

4-Cylinder Lijnmotor, Koppel, Cilinder

Het succes van de Versys 1000 S zit hem in het unieke concept; een Adventure Tourer gericht op straatgebruik met een krachtig en koppelrijk 1.043cc vier-in-lijn motorblok. Het blok is gericht op souplesse en is standaard voorzien van Cruise Control, Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie. Deze veiligheidssystemen zijn ondergebracht in 4 rijmodi waaronder Sport, Road, Rain en Rider. De laatste modus is volledig naar eigen voorkeur in te stellen.

Comfort & accessoires

Met de Versys 1000 S rij je langer en ga je verder door de hoge mate van comfort. De typische Versys styling – met volledige LED verlichting en bochtenverlichting – zorgt samen met het verstelbare windscherm voor een uitstekende windbescherming. Door de bekrachtigde slipper koppeling, welke een lichtere bediening heeft dan de meeste van zijn concurrenten, de Up/Down Quick Shifter en de uiterst comfortabele zitpositie worden lange dagen in het zadel echt een verademing.

Connectiviteit

Ook de Versys 1000 S is standaard voorzien van een prachtig TFT-display met Bluetooth verbinding. Door de Bluetooth verbinding kan de motorfiets gepaired worden met een smartphone en de Rideology app. Middels de app kan op afstand ritgegevens en motorinformatie bekeken worden zoals de km stand en service intervallen. Verder zijn een 12V aansluiting, handvatverwarming, handkappen en Kawasaki’s unieke High Durable Paint onderdeel van de standaarduitrusting.

Accessoire pakketten

Tourer

VERSYS 1000 S
TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen


Pakketprijs € 799,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.099,-
Klantvoordeel € 300,-

Tourer +

VERSYS 1000 S
TOURER +

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders


Pakketprijs € 1.349,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.899,-
Klantvoordeel € 550,-

Grand Tourer

VERSYS 1000 S
GRAND TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• LED mistlampen
• GPS steun
• Frame sliders
• Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas


Pakketprijs € 1.749,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.499,-
Klantvoordeel € 750,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur