Z H2

Supercharge

De revolutionaire Kawasaki Z H2 en Z H2 SE zijn de standaard in het Hypernaked segment. Deze unieke 1000cc supercharged motoren hebben LED verlichting rondom, een prachtig TFT display met smartphone connectiviteit, traction control, power modes, Brembo M4.32 remmen, quickshifter, en een prachtig trellis frame. Het spectaculaire supercharged blok levert ruim 200pk en maar liefst 137Nm koppel al bij 8.500 toeren. 

Het SE (Special Edition) model van Kawasaki’s spectaculaire supercharged naked lift de wegprestaties naar een nog hoger niveau dankzij Brembo Stylema remklauwen, Brembo master cylinder en semi-actieve elektronische vering met SHOWA skyhook technologie. 

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Z H2 SE? Lees alle ins en outs hier!

Eigenschappen

Vermogen

147,1 kW

Vermogen

200 PK

Koppel

137 N•m

Cilinder inhoud

998 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

239 kg

Tankinhoud

19 Ltr

Zithoogte

830 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki Z H2

Vanzelfsprekend gaat de meeste aandacht uit naar de majestueuze 998 cc viercilindermotor met Kawasaki’s in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde balanced supercharger. Het blok levert een onvoorstelbaar piekvermogen van 200 pk en 137 Nm resulterend in een sensationele acceleratie. Hoewel de Z H2 aantrekkelijk is voor zeer ervaren rijders, maakt de all-round beheersbaarheid hem ook toegankelijk voor een breder publiek.

De “Ultieme Z”

De “Ultieme Z” is ontworpen volgens de “next generation Sugomi styling”. De nieuwe styling is aangevuld met moderne features zoals: volledige LED verlichting, gemakkelijk afleesbaar TFT-, Up/down Quickshifter, standaard cruisecontrol en een groot aantal andere elektronische hulpsystemen, zoals tractiecontrole, intelligent antiblokkeersysteem, cornering management, selecteerbare rijmodi en wheelie control. Dit alles is op elkaar af te stemmen door middel van Bluetooth connectiviteit en de Rideology App. De app stelt de rijder in staat om met zijn machine te communiceren en op de hoogte te blijven van hun rit- en motorinformatie, dit alles via het scherm van een smartphone. In combinatie met praktische informatie zoals brandstofbesparing en reisgegevens, zijn er ook functies als een lean angle meter welke zeker populair is.

Supercharged Hypernaked

Het Kawasaki R&D team heeft hard gewerkt om een dynamische balans tussen prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Hierdoor is deze supercharged Hypernaked een praktische en toch exotische realiteit geworden. Het veelgeprezen trellis frame, zoals gebruikt op eerdere supercharged modellen, is volledig geüpdatet voor de Z H2. Brembo M4 remklauwen en Showa BPF voorvork complementeren de hoge kwaliteitsstandaard van deze toonaangevende Hypernaked machine.

Kom langs om hem te bewonderen en wij vertellen je alle ins en outs over deze Kawasaki Z H2 – Supercharge!

Accessoire pakketten

Performance Rood

Z H2 PERFORMANCE Rood

• Titanium Akrapovič uitlaat
• Tankpad
• Buddyseat cover
• TFT screencover


Pakketprijs € 1.399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.799,-
Klantvoordeel € 400,-

Performance Groen

Z H2 PERFORMANCE Groen

• Titanium Akrapovič uitlaat
• Tankpad
• Buddyseat cover
• TFT screencover


Pakketprijs € 1.399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.799,-
Klantvoordeel € 400,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur