Kawasaki Z H2

Supercharge

Kawasaki Z H2 2024: Supercharged Sensatie in Nieuwe Kleur

Kawasaki’s opwindende Z H2, bekend om zijn supercharger, geavanceerde elektronica, en gewaagd design, maakt in 2024 een indrukwekkende entree met een nieuwe kleurstelling. Dit model, dat een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten sinds de introductie, is een toonbeeld van Kawasaki’s technologische expertise en innovatie.

Ongeëvenaarde Kracht en Prestaties

De Z H2 wordt aangedreven door een krachtig 998cc viercilinder motorblok met supercharger, leverend 200 pk en een indrukwekkend koppel van 137 Nm. Deze combinatie zorgt voor sensationele acceleraties en een soepele vermogensafgifte. De Z H2’s zitpositie en goed uitgekiende ergonomie maken hem tot een beheersbare krachtpatser met veel bruikbaar vermogen.

De Z H2 SE: Het Summum in de Z-serie

Het SE (Special Edition) model van Kawasaki’s spectaculaire supercharged naked lift de wegprestaties naar een nog hoger niveau dankzij Brembo Stylema remklauwen, Brembo master cylinder en semi-actieve elektronische vering met SHOWA skyhook technologie. 

Nieuwsgierig naar de Kawasaki Z H2 SE? Lees alle ins en outs hier!

Eigenschappen

Vermogen

147,1 kW

Vermogen

200 PK

Koppel

137 N•m

Cilinder inhoud

998 cm³

Aantal cilinders

4-cilinder

Gewicht

239 kg

Tankinhoud

19 Ltr

Zithoogte

830 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki Z H2

Vanzelfsprekend gaat de meeste aandacht uit naar de majestueuze 998 cc viercilindermotor met Kawasaki’s in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde balanced supercharger. Het blok levert een onvoorstelbaar piekvermogen van 200 pk en 137 Nm resulterend in een sensationele acceleratie. Hoewel de Z H2 aantrekkelijk is voor zeer ervaren rijders, maakt de all-round beheersbaarheid hem ook toegankelijk voor een breder publiek.

De “Ultieme Z”

De “Ultieme Z” is ontworpen volgens de “next generation Sugomi styling”. De nieuwe styling is aangevuld met moderne features zoals: volledige LED verlichting, gemakkelijk afleesbaar TFT-, Up/down Quickshifter, standaard cruisecontrol en een groot aantal andere elektronische hulpsystemen, zoals tractiecontrole, intelligent antiblokkeersysteem, cornering management, selecteerbare rijmodi en wheelie control. Dit alles is op elkaar af te stemmen door middel van Bluetooth connectiviteit en de Rideology App. De app stelt de rijder in staat om met zijn machine te communiceren en op de hoogte te blijven van hun rit- en motorinformatie, dit alles via het scherm van een smartphone. In combinatie met praktische informatie zoals brandstofbesparing en reisgegevens, zijn er ook functies als een lean angle meter welke zeker populair is.

Geavanceerde Rijassistentie voor Maximale Controle

De beheersbaarheid van de Z H2 wordt verder versterkt door een scala aan assistentiesystemen, waaronder Traction Control, verschillende rijmodi, een Up/Down Quickshifter, cornering-managementsysteem, Launch Control en intelligent ABS. Voor extra comfort is ook elektronische Cruise Control standaard.

Accessoire pakketten

Performance Rood

Z H2 PERFORMANCE Rood

• Titanium Akrapovič uitlaat
• Tankpad
• Buddyseat cover
• TFT screencover


Pakketprijs € 1.399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.799,-
Klantvoordeel € 400,-

Performance Groen

Z H2 PERFORMANCE Groen

• Titanium Akrapovič uitlaat
• Tankpad
• Buddyseat cover
• TFT screencover


Pakketprijs € 1.399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.799,-
Klantvoordeel € 400,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!