Kawasaki Ninja 500 SE

Make your statement

Kawasaki Ninja 500: Sportieve Prestaties en Geavanceerde Features

De Kawasaki Ninja 500 voor 2024 biedt een opwindende mix van prestaties en geavanceerde technologie. Het nieuwe motorblok zorgt voor krachtige prestaties, terwijl de SE-uitrusting met Keyless Ignition en speciale kenmerken de motor een exclusief karakter geven.

Ninja 500 SE: Luxe en Technologie Gecombineerd

De Ninja 500 SE onderscheidt zich met functies zoals Keyless Ignition, een speciale kleurstelling, en geavanceerde LED-technologie. Dit model is perfect voor rijders die op zoek zijn naar een motor met zowel prestaties als stijl.

Eigenschappen

Vermogen

33,4 kW

Vermogen

45,5 PK

Koppel

42,6 N•m

Cilinder inhoud

451 cmᶟ

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht Rijklaar

172 kg

Tankinhoud

14 ltr

Zithoogte

785 mm

Garantie

 24 mnd

Innovatieve Functies voor Optimaal Gemak

De Ninja 7 Hybrid onderscheidt zich met unieke functies zoals een stationaire stopfunctie voor efficiënter brandstofgebruik, een automatische startpositiezoeker (ALPF), en een ‘Walk Mode’ voor eenvoudig manoeuvreren. Het speciaal ontworpen trellis frame zorgt voor een optimale gewichtsverdeling, en het ontwerp bevat specifieke HEV-elementen, waaronder een doorzichtige kuip die de accu toont. Het TFT-display biedt smartphoneconnectiviteit via de Kawasaki Rideology-app.

Uitzonderlijke Kracht en Efficiëntie

De combinatie van de 451cc motor en elektrische tractiemotor resulteert in een indrukwekkend vermogen van 59pk (69 pk met E-boost) en een koppel van 60.4 Nm. Deze motorfiets biedt de acceleratie van een 1000cc sportmotor, maar met het brandstofverbruik van een 250cc model. Bovendien draagt het regeneratieve systeem bij aan een grotere actieradius.

De Toekomst van Motorrijden

Met de geavanceerde hybride technologie van de Ninja 7 Hybrid biedt Kawasaki een blik op de toekomst van motorrijden. Deze motor combineert de kracht en sensatie van traditionele motoren met de efficiëntie en duurzaamheid van elektrische aandrijving, waarmee het een nieuwe standaard zet in de motorindustrie.

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

De Friese Motorexpert

De Friese Motorexpert staat garant voor al haar motoren en kan je daadwerkelijk alles vertellen over die allernieuwste modellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Onbekend

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!