Kawasaki Ninja 650

Ultimate Ride

De populaire Sports Touring motor combineert sportiviteit met dagelijkse bruikbaarheid en een goed comfort. Het zuinige en betrouwbare blok heeft een krachtig middengebied en levert een prachtige sound. Met zijn dynamische design, moderne full color TFT display met smartphone connectiviteit en LED verlichting is de populaire Ninja 650 altijd de juiste keuze.

Voor 2024 is de Ninja 650 uitgerust met Kawasaki’s geavanceerde Traction Control en LED-richtingaanwijzers.

Ninja 650 40th Anniversary

Kawasaki's Viering van 40 Jaar Ninja: Speciale Anniversary Editions

Kawasaki eert 40 jaar van de baanbrekende Ninja-serie met de introductie van de 40th Anniversary Editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650. Deze speciale uitgaven belichamen het erfgoed en de geest van de oorspronkelijke Ninja-modellen, die wereldwijde faam hebben verworven.

Een Ode aan de Oorspronkelijke Ninja: GPZ900R Geïnspireerde Kleurstelling

De 40th Anniversary Editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650 zijn voorzien van een rood/zwarte kleurstelling, een eerbetoon aan de iconische GPZ900R Ninja uit 1985. Deze speciale uitvoeringen bieden zowel nieuwe als ervaren rijders een unieke kans om deel uit te maken van de rijke Ninja-geschiedenis.

Exclusief Ontwerp: Gedetailleerde Afwerkingen en Historische Accenten

De Firecracker Red/Ebony kleuren worden gescheiden door een zilveren lijn, een knipoog naar het klassieke GPZ900R ontwerp. Elk model is verder verfraaid met een speciaal 40-jaar Ninja-embleem en originele Ninja-logo contouren. De zijkanten van de motor zijn verrijkt met cilinderinhoud- en ‘Liquid-Cooled’-aanduidingen, terwijl zilverkleurig velglint de velgranden accentueert.

Eigenschappen

Vermogen

50,2 kW

Vermogen

68 PK

Koppel

64 N•m

Cilinder inhoud

649 cm³

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht

193 kg

Tankinhoud

15 liter

Zithoogte

790 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki Ninja 650

De middelzware Sport Tourer is geliefd onder zowel beginnende als ervaren rijders. Zijn koppelrijke 649cc parallel-twin in combinatie met het lichte rijwielgedeelte onderstrepen de sportieve aspiraties. De comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en het lage verbruik maken het mogelijk maken om in comfort lange afstanden af te leggen. Voor 2023 is de Ninja 650 uitgerust met Kawasaki’s geavanceerde Traction Control en LED-richtingaanwijzers.

De Ninja 650 is ook dit jaar leverbaar in 35 kW (A2 rijbewijs).

Connectiviteit

De scherpe styling wordt geaccentueerd door de LED-koplampen en het moderne 10,9 cm TFT-kleurendisplay met Bluetooth Smartphone connectiviteit. Het scherm geeft informatie over o.a. de huidige versnelling, schakelindicator, brandstofmeter en ECO indicator. Via de Kawasaki Rideology app kan de rijder thuis vanaf de bank, naast alle normale meldingen, ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken op zijn smartphone.

accessoires

De Ninja 650 rijder kan kiezen uit een lijst aan originele Kawasaki accessoires zoals: smoke windscherm, groot windscherm, 30mm hoger zadel, seat cover, frame sliders, radiator scherm, tankpad, zijtassen en 12 volt aansluiting.

Accessoire pakketten

Urban

NINJA 650 URBAN

• Topkoffer 30 liter


Pakketprijs € 249,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 299,-
Klantvoordeel € 50,-

Sport

NINJA 650 SPORT

• Smoked windscherm
• Tankpad
• Buddyseat cover


Pakketprijs € 349,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 449,-
Klantvoordeel € 100,-

Tourer

NINJA 650 TOURER

• Semi-soft zijtassen
• Hoog windscherm
• Tankpad
• Kneepads
• Framesliders


Pakketprijs € 849,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.049,-
Klantvoordeel € 200,-

Performance

NINJA 650 PERFORMANCE

• Akrapovič uitlaat
• Smoked windscherm
• Tankpad
• Buddyseat cover


Pakketprijs € 1.699,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.699,-
Klantvoordeel € 1.000,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!