Winterstalling

Natuurlijk bij Friese Motorexperts

Heb je zelf geen ruimte om de motor binnen te stallen en zoek je een winterstalling voor motoren in Friesland? Een speciale hoes is een optie, maar uiteindelijk wordt de motor er niet mooier van. In de winterperiode van oktober tot april kun je bij Friese Motor Experts je motor veilig en verwarmd stallen. Je kunt de winterstalling voor motoren combineren met een winterbeurt, maar ook een losse stalling is mogelijk. Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken!

De stalling is bedoeld voor een langere periode en we verzorgen ook het loskoppelen van de accu zodat het geconserveerd kan worden. Is het seizoen weer begonnen om te gaan rijden? Bel ons dan een paar dagen van tevoren en we zetten de motor voor je klaar. Maar ook als je de motor langer dan de winterperiode wilt stallen dan is dat geen enkel probleem.

De Perfecte Omstandigheden Voor Winterstalling Motor

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginnende motorliefhebber bent, het is belangrijk om je motor tijdens de koude herfst- en wintermaanden te beschermen. Zo weet je zeker dat de motor in de zomer direct rijklaar is. Friese Motor Experts biedt een opslagcentrum voor motorstalling dat je kunt vertrouwen. Daarnaast bieden de opslaglocaties gemakkelijke toegangs- en beveiligingsfuncties voor zorgeloze langdurige opslag. Met diverse opslagfaciliteiten in Friesland en honderden tevreden klanten die motoren opslaan, weten wij precies wat belangrijk is voor jouw motor.

DSC_0331-PRINT

Winterstalling Motor In Combinatie Met Winterbeurt

Overweeg je een winterstalling van je motor bij de Friese Motor Experts? Combineer de winterstalling van de motor dan met een winterbeurt. Het tarief van de motor winterstalling bedraagt €25,- per vier weken (in combinatie met een winterbeurt). Een losse stalling kost €50,- per vier weken. Wij hebben een uitgebreid beveiligingssysteem dus je bent ervan verzekerd dat de motor ook veilig gestald staat. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden!

Voordelen Van Winterstalling Voor Motoren

Als je thuis geen winteropslag voor een motor hebt of als je in de winter extra ruimte nodig hebt in je garage, biedt onze winterstalling voor motoren de extra opbergruimte voor je voertuig. Voordelen van winterstalling motoren bij Friese Motor Experts zijn onder andere:

  • Gemakkelijke toegang tot binnen opslag met drive-up
  • Overdekte winterstalling van motoren om de motor te beschermen tegen barre weersomstandigheden
  • Beveiligingsfuncties, zoals 24-uurs videobewaking en een goed verlichte omgeving
  • Flexibele voorwaarden opslaghuur

 

Bij Friese Motor Experts bieden wij flexibele huurvoorwaarden. Onze maandelijkse leaseovereenkomsten bieden de flexibiliteit van een motor winterstalling zo lang als je dat zelf wenst!

Naast de aftrek van alle kosten en de afschrijving van de motor is ook vaak de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van toepassing. Dit is een extra aftrek van (maximaal) 28% van het investeringsbedrag (motor + kleding). Deze aftrek verlaagt jouw belastbare winst dus nog eens extra.

Bij een auto op de zaak die al wat ouder is, bereik je vaak het punt dat de bijtelling hoger is dan de kosten. De bijtelling wordt dan wel verlaagd tot deze kosten, maar je betaalt dan alle gereden kilometers dus privé! Bij een motor speelt dit niet.

Winterstalling van je motor

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor de winteropslag van je motor? Onze medewerkers helpen je graag verder. Uiteraard kun je nu ook alvast de winterstalling van de motor rondmaken voor de aankomende winter, want zeg nou zelf: je laat je motor toch niet in de kou staan? Neem telefonisch contact op 0518 – 419 650, vul het contactformulier in of stuur een mailtje, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Langskomen kan natuurlijk ook altijd!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!