Versys 650

ANY ROAD, ANY TIME

De Versys 650 is een gevestigde naam op de Nederlandse wegen en is voor 2022 volledig vernieuwd met een nieuw design, rondom LED verlichting, TFT display met smartphone connectiviteit, Traction control, en een nieuwe 4-traps verstelbare ruit. Met het krachtige en zuinige paralleltwin-blok en instelbare voor en achtervering is de nieuwe Versys 650 perfect te gebruiken voor zowel dagelijks woon-werk verkeer als sportieve tourritten en is tevens beschikbaar als A2 variant.

De moderne vormgeving is onmiskenbaar Kawasaki met onder andere volledige LED verlichting. De ‘’kieuwen’’ in de bovenste zij-kuip deflecteren de rijwind bij de rijder vandaan, samen met het nieuwe 4-voudig verstelbare windscherm (over een bereik van 80mm) zorgt dit voor nog betere windbescherming en comfort bij langere afstanden. Met een 21 liter grote brandstoftank zijn lange afstanden eerder een regel dan uitzondering op de nieuwe Versys 650.

Eigenschappen

Vermogen

49 kW

Vermogen

67 PK

Koppel

61 N•m

Cilinder inhoud

649 cm³

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht

217 kg

Tankinhoud

21 Ltr

Zithoogte

845 mm

Garantie

24 mnd

649cc Parallel Twin Motorblok

De Versys 650 is uitgerust met een 649cc parellel-twin motorblok. Dit blok blinkt uit in souplesse en vermogensafgifte in lage en middelhoge toeren en wordt nu bijgestaan door de toevoeging van Kawasaki Traction Control (KTRC). Het KTRC heeft 2 standen en kan hiernaast ook uitgeschakeld worden. Mode 1 ondersteunt de sportieve rijervaring en Mode 2 zorgt voor maximale tractie in alle omstandigheden. 

Lange Veerwegen en 17’’ Wielen

 De veelzijdigheid van de nieuwe Versys komt terug in het rijwielgedeelte. Door het compacte motorblok is het mogelijk om het frame compact en licht te maken. Lange veerwegen, 17’’ wielen en de korte wielbasis leveren een geweldige handling op. Ook als de conditie van het wegdek te wensen over laat. Het veerwerk wordt gedaan door een instelbare ø41 mm upside-down voorvork met gescheiden veerfuncties. Achter huist een schokdemper met afzonderlijke veervoorspanningsregelaar. Middels een draaiknop kan de achtervering eenvoudig en zonder gereedschap afgesteld worden op de voorkeur van de rijder of de hoeveelheid bagage.

TFT-kleurendisplay met Rideology

Achter de nieuwe top kuip is er nu een 10,9cm groot TFT-kleurendisplay aanwezig. Dit multifunctionele scherm toont overzichtelijk de snelheid, toerental, versnelling, brandstofniveau, tripmeters, temperatuur, voltage en nog veel meer. Een geïntegreerde Bluetooth chip stelt de rijder in staat om via de Rideology app verbinding te maken met de motor. Via de app kan er op afstand allerhande voertuiginformatie, rit logboeken en het onderhoudsschema bekeken worden.

Accessoire pakketten

Urban

VERSYS 650 URBAN

• Topkoffer 40 liter


Pakket prijs € 399,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 549,-
Klantvoordeel € 150,-

Tourer

VERSYS 650 TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Handkappen
• Tankpad


Pakket prijs € 899,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 1.149,-
Klantvoordeel € 250,-

Tourer +

VERSYS 650 TOURER +

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Handkappen
• Tankpad
• LED mistlampen
• Verwarmde handvatten


Pakketprijs € 1.599,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 2.149,-
Klantvoordeel € 550,-

Grand tourer

VERSYS 650 GRAND TOURER

• Mono-key zijkoffers met luxe binnentassen
• Handkappen
• Tankpad
• LED mistlampen
• 12V contactpunt
• GPS steun
• Topkoffer 47 liter met rugsteun en luxe binnentas
• Verwarmde handvatten
• Hoog windscherm


Pakketprijs € 2.249,- (excl. opbouwkosten)

Standaard prijs € 3.249,-
Klantvoordeel € 1.000,-

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”