Kawasaki W800

The original icon

De W800 heeft een prachtig 773cc luchtgekoelde 2-cilinder motorblok met unieke koningsas. Deze icoon in de motorwereld is een regelrechte hommage aan de oorspronkelijke W1 uit 1966. De eerste zware motor uit Japan in Europa destijds. De Kawasaki engineers hebben veel aandacht besteed aan het moderniseren van de W800 zonder daarbij de authentieke uitstraling uit het oog te verliezen.

Eigenschappen

Vermogen

35 kW

Vermogen

48 PK

Koppel

62,9 N•m

Cilinder inhoud

773 cm³

Aantal cilinders

2-cilinder

Gewicht

221 kg

Tankinhoud

15 Ltr

Zithoogte

790 mm

Garantie

24 mnd

Kawasaki W800

Ondanks dat de nieuwe Kawasaki W800 op het eerste gezicht veel overeenkomsten heeft met zijn voorganger uit 2016, is de nieuwe W800 compleet geüpdatet en zijn 90% van de onderdelen vernieuwd. De Kawasaki engineers hebben veel aandacht besteed aan het moderniseren van de W800 zonder daarbij de authentieke uitstraling van de W800 uit het oog te verliezen. Het hart van de W800 is de luchtgekoelde staande twin met unieke koningsas. Dit karaktervolle 773cc grote blok zorgt in combinatie met het gespaakte 19” voorwiel voor een unieke rijervaring. Ondanks zijn kenmerkende authentieke design heeft de W800 een modern rijwielgedeelte, bekrachtigde slipperclutch, goede remprestaties en volledige ledverlichting rondom.

Klassieke kenmerken van de W1

De kenmerkende elementen van de W1 zijn nog steeds duidelijk aanwezig in de W800. De klassieke lijnen zijn nog duidelijk zichtbaar in de brandstoftank en de lage en langgerekte bouw. Hiernaast zijn er vele andere schitterende details zoals een analoge teller partij, dubbele uitlaat, dubbele schokdempers achter, ronde richtingaanwijzers, klassieke spatborden en spaakwielen.

Diverse model accessoires leverbaar o.a.

Handvatverwarming

VERWARMBARE HANDVATTEN W800

Met deze handvatverwarmers, heb je altijd warme handen tijdens het rijden. De handvatverwarmers zijn ergonomisch ontworpen, zodat de grip op de handvaten optimaal blijft. Met een druk op de knop kan de tempratuur worden ingesteld. De tempratuur kan worden ingesteld op: laag, midden en hoog.

Handvatverwarming - € 335,15

999941458 /W800

Verlaagd Zadel

ERGO-FIT VERLAAGD ZADEL

Het zadel wordt verlaagd met 25mm en heeft een versmalde voorkant. Het zit vinyl is van hetzelfde materiaal als van het standaard zadel.


Verlaagd zadel (25mm lager) (Zwart) - € 311,75

99994157264E /W800

Bagage Rek

BAGAGE REK W800

Het chromen of zwart gelakte bagage rek wordt gemonteerd op het achterframe. Het is ontwerpen door Kawasaki om de styling van de W800 te verbeteren en tegelijkertijd extra bagage ruimte aan te bieden. Alle benodigde beugels en hardware zijn inbegrepen.

Chromen Bagage Rek - € 168,10
999941223 /W800

Zwart gelakt Bagage Rek - € 253,60
999941224 /W800

Motor Kopen bij de
Kawasaki Specialist

Friese Motorexperts staat garant voor al haar motoren. Wij kunnen je er alles over vertellen. Wij bieden een totaalservice aan waarbij verkooponderhoudreparatie en winterstalling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Gewoon omdat wij écht alles weten over motoren kunnen wij je perfect begeleiden met het uitzoeken van uw nieuwe motor. Ook wanneer je een beperkt budget hanteert kunnen wij je voorzien van een volledig gereviseerde motor die voorzien is van de juiste controle en papieren. En mankeert er toch nog iets aan? Dan kun je natuurlijk altijd terugkomen en dan lossen we het voor je op. Wil je meer specifieke informatie over deze of andere motoren? Neem dan snel contact op met onze echte motorexpert Hendrik Jan.

Onze motoren voor jou!

“Opstappen en wegrijden, dat is natuurlijk wat je het liefste doet. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe motor of occasion, bij Friese Motorexperts ben je verzekerd van kwaliteit en persoonlijk advies. Wij vinden de beste motoren en  het enige wat je hoeft te doen is genieten van je droommotor. Bekijk het assortiment of vertel ons wat je wensen zijn!”

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!