Nieuwe Kawasaki Kleding & Merchandise

Als Kawasaki liefhebber op zoek naar Kawasaki Kleding & Merchandise? Dan ben je bij Friese Motorexperts aan het juiste adres! Kom langs of bestel online!

Kawasaki Kleding- & Merchandise afdeling bij Friese Motorexperts

De Kawasaki Kleding- & Merchandise afdeling is bij ons uitgebreid! Dus ben jij opzoek naar kleding of merchandise van Kawasaki? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben niet alleen leuke spullen voor mannen en vrouwen, maar ook voor de allerkleinsten. Kom langs en kijk wat we allemaal te bieden hebben. Hieronder alvast een voorproefje:

Kawasaki Kleding & Merchandise bestellen?

Als dealer van Kawasaki kunnen wij ook alles voor je bestellen bij Kawasaki. Is net jouw maat of artikel er niet. Wees gerust, wij bestellen het voor je. Kijk hieronder per categorie wat Kawasaki allemaal te bieden heeft en maak een bestelling bij Friese Motorexperts! Je kunt kunt de bestelling mailen naar info@friesemotorexperts.nl.

Kawasaki Kleding
Kawasaki Merchandise

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur