Nieuwe Kawasaki Kleding & Merchandise

Als Kawasaki liefhebber op zoek naar Kawasaki Kleding & Merchandise? Dan ben je bij Friese Motorexperts aan het juiste adres! Kom langs of bestel online!

Kawasaki Kleding- & Merchandise afdeling bij Friese Motorexperts

De Kawasaki Kleding- & Merchandise afdeling is bij ons uitgebreid! Dus ben jij opzoek naar kleding of merchandise van Kawasaki? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben niet alleen leuke spullen voor mannen en vrouwen, maar ook voor de allerkleinsten. Kom langs en kijk wat we allemaal te bieden hebben. Hieronder alvast een voorproefje:

Kawasaki Kleding & Merchandise bestellen?

Als dealer van Kawasaki kunnen wij ook alles voor je bestellen bij Kawasaki. Is net jouw maat of artikel er niet. Wees gerust, wij bestellen het voor je. Kijk hieronder per categorie wat Kawasaki allemaal te bieden heeft en maak een bestelling bij Friese Motorexperts! Je kunt kunt de bestelling mailen naar info@friesemotorexperts.nl.

Kawasaki Kleding
Kawasaki Merchandise

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!