Route Z Promo Toertocht bekend!

Bij een Kawasaki Z Promo Tour weekend hoort natuurlijk ook een Z Promo toertocht. Zondag 1 mei is het zover en de route voor deze dag is bekend. Download de route hier!

Kawasaki Z Promo Toertocht

Op zondag 1 mei organiseren wij de Kawasaki Z Promo Toertocht. De deuren gaan open om 10.00 uur voor een bakje koffie en de route start om 10.30 uur. Voor deze tocht hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon gezellig spontaan langskomen en meerijden. De route voor de Kawasaki Z Promo Toertocht is inmiddels bekend! We hebben weer een mooie route uitgestippeld speciaal voor deze dag.

Download ‘m HIER!

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Route Z Promo Toertocht 2022
Route Z Promo Toertocht 2022 (253 km)

8 beschikbare Z modellen

Tijdens deze toertocht worden de 8 beschikbare Z modellen ook ingezet. En JIJ kunt kans maken om een gehele dag je favoriete Z model uit te proberen tijdens deze toertocht! Stuur een mail naar info@friesemotorexperts.nl en geef je favorieten Z model(len) door. Op zaterdag 30 april eind van de dag worden de 8 winnaars bekend gemaakt die een dag toeren met 1 van de 8 beschikbare modellen hebben gewonnen. Je kunt dan de motor op de ochtend van de toertocht komen ophalen bij Friese Motorexperts en aan het eind van de dag lever je ‘m weer in.

Vanzelfsprekend blijft het, naast het Z Promo Tour evenement, ook mogelijk om het hele jaar door proefritten te maken op zo goed als alle Kawasaki modellen. Kom langs of maak hiervoor een afspraak bij ons!

Zien wij jou ook tijdens de KAWASAKI Z PROMO TOERTOCHT op zondag 1 mei bij Friese Motorexperts in Menaam?

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!