Route Z Promo Toertocht bekend!

Bij een Kawasaki Z Promo Tour weekend hoort natuurlijk ook een Z Promo toertocht. Zondag 1 mei is het zover en de route voor deze dag is bekend. Download de route hier!

Kawasaki Z Promo Toertocht

Op zondag 1 mei organiseren wij de Kawasaki Z Promo Toertocht. De deuren gaan open om 10.00 uur voor een bakje koffie en de route start om 10.30 uur. Voor deze tocht hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon gezellig spontaan langskomen en meerijden. De route voor de Kawasaki Z Promo Toertocht is inmiddels bekend! We hebben weer een mooie route uitgestippeld speciaal voor deze dag.

Download ‘m HIER!

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Route Z Promo Toertocht 2022
Route Z Promo Toertocht 2022 (253 km)

8 beschikbare Z modellen

Tijdens deze toertocht worden de 8 beschikbare Z modellen ook ingezet. En JIJ kunt kans maken om een gehele dag je favoriete Z model uit te proberen tijdens deze toertocht! Stuur een mail naar info@friesemotorexperts.nl en geef je favorieten Z model(len) door. Op zaterdag 30 april eind van de dag worden de 8 winnaars bekend gemaakt die een dag toeren met 1 van de 8 beschikbare modellen hebben gewonnen. Je kunt dan de motor op de ochtend van de toertocht komen ophalen bij Friese Motorexperts en aan het eind van de dag lever je ‘m weer in.

Vanzelfsprekend blijft het, naast het Z Promo Tour evenement, ook mogelijk om het hele jaar door proefritten te maken op zo goed als alle Kawasaki modellen. Kom langs of maak hiervoor een afspraak bij ons!

Zien wij jou ook tijdens de KAWASAKI Z PROMO TOERTOCHT op zondag 1 mei bij Friese Motorexperts in Menaam?

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!