Route Snertrit 2023 | bij Friese Motorexperts​

Kom zaterdag 7 oktober de Snertrit rijden om vervolgens, na een mooie route te hebben gereden, je weer op te warmen met een warme kom snert bij Friese Motorexperts!

De Snertrit 2023 | bij Friese Motorexperts​

Alweer de laatste motorrit van dit seizoen: De Snertrit 2023 op zaterdag 7 oktober! Er is een mooie route van ongeveer 250 km door het centrum van Friesland uitgestippeld. Naderhand staat er een lekkere warme kom snert voor je klaar om op te warmen bij Friese Motorexperts.

Route Snertrit 2023

De route voor de Snertrit 2023 kun je hieronder downloaden! Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Download ‘m HIER!

Route Snertrit 2023

Verzamelpunt bij Friese Motorexperts in Menaam
We beginnen de dag met een bakje koffie en/of thee. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren open en kun je verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Rond 10:30 uur start de rit. We hebben geen voorrijders, dus je rijdt op eigen initiatief. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum kun je eventueel nog sterke motorverhalen uitwisselen onder het genot van een kom warme snert met hapjes.​

Als je geen snert mee eet, hoef je je niet op te geven. De motorrit is helemaal gratis. Eet je snert mee? Dan graag even opgeven uiterlijk donderdag 5 oktober voor 17:00 uur via info@friesemotorexperts.nl. De kosten wanneer je mee eet zijn € 5,- p.p..

✅ Geef het aan als je geen snert lust en/of vegetariër bent…

🟢 ​Zaterdag 7 oktober
🟢 10:00 uur deuren open
🟢 10:30 uur start motorrit​
🟢 15:00 de snert staat klaar!
🟢 Motorrit is gratis
🟢 Snert mee eten = € 5,- p.p.

Tot zaterdag 7 oktober bij ons in Menaam!

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!