Route FME Maitiidstoer 2024 | bij Friese Motorexperts

De eerste rit van het jaar staat op de agenda en de route is bekend! Hou zaterdag 13 april vrij, want dan gaan we weer knallen tijdens de FME Maitiidstoer 2024!

Yes het is weer tijd voor de FME Maitiidstoer | 13 april 2024

De eerste rit van het jaar staat op de agenda! Gaan we de kou trotseren of worden we getrakteerd op een stralende lentedag? Hoe dan ook, hou zaterdag 13 april vrij, want dan gaan we weer knallen tijdens de FME Maitiidstoer 2024!

Route FME Maitiidstoer 2024

De route voor de FME Maitiidstoer 2024 kun je hieronder downloaden! Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe. LET OP: De route in inmiddels (vanaf vrijdag 12 april 13.30 uur) aangepast in verband met diverse wegwerkzaamheden. Zorg ervoor dat je de nieuwe versie van de route hebt > 2024 FME Maitiidstoer 2.0 van 235 km! Hieronder te downloaden:

Route FME Maitiidstoer 2024
Verzamelen bij de Friese Motorexperts in Menaam

Laten we de dag beginnen met een heerlijk bakkie koffie en thee met wat lekkers. Vanaf 10.00 uur gooien we de deuren open bij Friese Motorexperts in Menaldum. Je kunt vanaf 10:30 starten, lekker relaxed in je eentje, met je partners, familielid of een groepje vrienden, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Geen voorrijders, gewoon lekker op eigen houtje rijden. Neem de tijd, maak zoveel tussenstops als je wilt en geniet van de rit! En bij terugkomst staat er natuurlijk weer een warm welkom op je te wachten met een dampend bakje koffie/thee of misschien wel een lekkere mok chocolademelk. Hou er rekening mee dat wij om 17.00 uur sluiten.

Geen inschrijving nodig, gewoon komen!

Je hoeft je niet van te voren op te geven, maar kunt gewoon aan komen waaien. En mocht je niet iemand uit je kenniskring hebben die de toertocht met je mee kan rijden, geen probleem. Er is altijd wel een groepje waar je bij aan kunt sluiten. Zo ontmoet je ook weer nieuwe motorliefhebbers.

Dus, in het kort:

✅ Zaterdag 13 april de FME Maitiidstoer 2024

✅ 10:00 uur deuren open

✅ 10:30 uur start motorrit

✅ Gratis en voor niks!

Zien we jou zaterdag 13 april in Menaam?

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!