De Route is Bekend: Bekijk nu hier de BBQ-rit van het Noorden!

Goed nieuws voor alle motorliefhebbers! De route voor de befaamde BBQ-rit van het Noorden is bekend en staat nu online! Download 'm hier!

Bekijk nu hier de BBQ-rit van het Noorden!

Goed nieuws voor alle motorliefhebbers! De route voor de befaamde BBQ-rit van het Noorden is bekend en staat nu online! We hebben een prachtige rit van ongeveer 250 km door het schilderachtige Friesland voor je uitgestippeld. Ben je benieuwd naar de kronkelende wegen en de adembenemende uitzichten die je te wachten staan? Download dan snel de route via de onderstaande link.

Lukt het niet om de route te downloaden? Geen probleem! Stuur ons een mailtje via info@friesemotorexperts.nl, dan sturen we de route naar je toe.

Route De BBQ-rit van het Noorden 2024

Motoren, BBQ en heel veel gezelligheid!

Wil je mee-eten met de BBQ na de rit? Je kunt je nog aanmelden tot en met woensdag 10 juli voor 00.00 uur via info@friesemotorexperts.nl. Breng je gezin, familie en vrienden mee – iedereen is welkom! De kosten voor de BBQ zijn slechts € 15,- p.p. (inclusief drinken). Vergeet niet dat de rit zelf helemaal gratis is!

Bereid je voor op de ultieme BBQ-rit van het Noorden op zondag 14 juli!

Vanaf 9.30 uur verzamelen we bij Friese Motorexperts in Menaldum, waar de koffie en thee al voor je klaarstaan. Om 10.00 uur start de rit en kan het avontuur beginnen. Bij terugkomst wachten heerlijke BBQ-gerechten, koude drankjes en veel gezelligheid. Het is de perfecte gelegenheid om mooie motorverhalen uit te wisselen en te genieten van een geweldige dag met mede-motorliefhebbers.

✅ BBQ-rit zondag 14 juli
✅ Vertrek om 10.00 uur
✅ Kosten BBQ € 15,- p.p.
✅ Aanmelden tot en met woensdag 10 juli
✅ Via info@friesemotorexperts.nl
✅ Route online op woensdag 10 juli

We zien je graag op zondag 14 juli bij Friese Motorexperts in Menaam!

Bij Friese Motorexperts draait alles om de passie voor motoren en gezelligheid. Als ontmoetingsplek voor jong en oud is het de perfecte plek om mede-motorliefhebbers te ontmoeten. Hier delen we onze avonturen, bewonderen we elkaars motoren en genieten we van elkaars gezelschap.

De jaarlijkse BBQ-rit is een hoogtepunt waar we samenkomen om een dag vol avontuur te beleven. We rijden door het prachtige Friesland, wisselen sterke motorverhalen uit en genieten van heerlijk eten. Het draait allemaal om samen zijn, plezier maken en onze gezamenlijke liefde voor motoren vieren.

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!