Route BBQ-rit 2022 bekend! bij Friese Motorexperts

De route voor de BBQ-rit aankomende zondag 10 juli 2022 is bekend! Je kunt de 295 km lange route door Friesland hier alvast downloaden. Zien wij jou ook zondag?

De route voor de BBQ-rit 2022 is bekend!

Motorrijden en na afloop uitgebreid barbecueën. Dat is wat we doen op zondag 10 juli 2022 tijdens de befaamde ‘BBQ-RIT VAN HET NOORDEN’. De route is 295 kilometer lang en brengt je langs de allermooiste (binnen)wegen tussen het Noordoosten en het Zuidwesten van Friesland.

Download de route hieronder!

Route BBQ-rit 2022

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

 

Route BBQ-rit zondag 10 juli 2022

Vanaf 9.30 uur is het verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Hier staat koffie en thee voor je klaar. Om 10.00 uur is de start. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil.

Bij terugkomst in Menaldum is het sterke motorverhalen uitwisselen onder het genot van sudderend vlees en koude drankjes. Neem gezin/familie/vrienden gerust mee. Ook hier; hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Aanmelden kan via de mail op kleding@friesemotorexperts.nl. Let op! Zonder opgave per e-mail kun je niet deelnemen aan de barbecue. Dit in verband met het inkopen van vlees. Voor de barbecue vragen wij een bijdrage van € 15,- per persoon. Uiterlijk opgeven voor woensdagavond 6 juli, 20.00 uur.

Je mag ook alleen de toertocht rijden, dit is kosteloos. Wil je de route wel ontvangen? Meld je dan ook even via bovenstaand mailadres en geef aan dat je alleen de route wilt, dan sturen wij je de route toe. Of houd onze website in de gaten. Woensdag 6 juli wordt de route bekend gemaakt

 

 

Zien we jou ook zondag 10 juli voor een mooie rit en veel gezelligheid?

Team Friese Motorexperts

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur