Route 2e DBO’tje 2023!

Vrijdagavond 30 juni is het weer tijd voor het 2e DBO'tje (Dom Blokje Om) 2023! Download de route hier en rij gezellig mee!

Route 2e DBO´tje 2023 is bekend!

Vrijdagavond 30 juni is het weer tijd voor het 2e DBO’tje (Dom Blokje OM) van het jaar. Even met elkaar een Dom Blokje Om van ± 100 km. Het verzamelpunt is bij Friese Motorexperts in Menaam en je kunt gezamenlijk of in kleine groepjes rond 19.15 uur vertrekken. Vrijdagsavond is het koopavond, dus de deuren zijn de gehele dag open tot 21.00 uur. Kom gezellig langs voor een bakje koffie! Voor deze tocht hoef je je niet op te geven, je kunt gewoon gezellig spontaan langskomen en meerijden. De route voor het 2e DBO’tje 2023 kun je hieronder downloaden!

Download ‘m HIER!

Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!