Het is zover! Route 1e DBO’tje 2024 is een feit!

Het is zover! De spanning stijgt en de motoren staan te trappelen, want het 1e DBO'tje (Dom Blokje Om) van 2024 staat voor de deur! Download de route hier en rij gezellig mee!

Route 1e DBO´tje 2024 is bekend!

Het is zover! De spanning stijgt en de motoren staan te trappelen, want het 1e DBO’tje (Dom Blokje OM) van 2024 staat voor de deur!

Op vrijdagavond 26 april nodigen we jullie allemaal uit om mee te rijden tijdens een lekker Dom Blokje Om (DBO’tje) van ongeveer 100 km. Het verzamelpunt is vanaf 19.00 uur bij Friese Motorexperts in Menaam, waar de gezelligheid al begint bij een heerlijk bakje koffie. Het is vrijdags koopavond, dus de deuren staan wijd open vanaf ’s ochtends 8.00 tot 21.00 uur, dus voel je vrij om langs te komen op je gemakje.

Vertrekken kan in groepjes of individueel, rond 19.15 uur. En ben je alleen? Geen probleem, er is altijd wel een groepje waar je bij aan kunt sluiten. Geen gedoe met aanmelden, gewoon spontaan aansluiten en genieten van de rit!

Heb je de route van ons 1e DBO’tje van 2024 nog niet? Geen probleem! Je kunt ‘m hieronder downloaden of stuur ons een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen we de route naar je toe.

Dus poets die motor op, trek je helm aan en sluit je aan bij onze motorgemeenschap voor een avond vol plezier, camaraderie en natuurlijk de vrijheid van het rijden!

Tot vrijdag 26 april in Menaam!

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!