Ninja 1000SX en Ninja 650 40th Anniversary Editions

Als eerbetoon aan de allereerste échte Ninja introduceert Kawasaki nu de 40th Anniversary Editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650 in de kleurstelling van de wereldberoemde GPZ900R Ninja.

Kawasaki onthult 40th Anniversary Editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650

In de afgelopen 40 jaar heeft Kawasaki het hart van menig motorliefhebber weten te veroveren met de toonaangevende Ninja-serie. Hét toonbeeld van lef, technologische voorsprong en vooral liefde voor sportieve motoren. Geen enkele andere modelbenaming heeft wereldwijd zo’n sterke naamsbekendheid als de Kawasaki Ninja modellen.

Het vieren van 40 jaar Ninja kan natuurlijk niet zonder een eerbetoon aan de allereerste échte Ninja. Om deze reden introduceert Kawasaki nu ook 40th Anniversary Editions van de Ninja 1000SX en Ninja 650 in de kleurstelling van de wereldberoemde GPZ900R Ninja. Met deze speciale rood/zwarte kleurstelling maken nieuwe rijders kennis met het roemruchte Ninja verleden en herbeleven ervaren rijders hun mooiste herinneringen.

Kawasaki Ninja 1000SX 2024 (40th Anniversary Edition)
Kawasaki Ninja 650 2024 (40th Anniversary Edition)

De onmiskenbare tweekleurige Firecracker Red/Ebony kleuren zijn geïnspireerd op de Kawasaki GPZ900R uit 1985, waarbij een zilveren lijn deze 2 kleuren scheidt. Boven op de tank bevindt zich een speciaal embleem ter ere van 40 jaar Ninja. De contouren van het ‘Ninja’-logo zijn gereproduceerd aan de hand van de originele ontwerpen. Op de zijkuipen springen de cilinderinhouds- en ‘Liquid-Cooled’-aanduidingen meteen in het oog. Aandacht voor detail is er in overvloed met de opvallende toevoeging van zilverkleurig velglint dat de textuur van de bewerkte velgranden uit de jaren ‘80 weergeeft.

Medio december zullen deze speciale uitvoeringen van de Ninja 1000SX en Ninja 650 beschikbaar zijn bij Friese Motorexperts in Menaam.

Ninja 40th Anniversary Edition

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!