Motor2Go WINACTIE!

Kraak jij de kluis? Moto2Go WINACTIE - Ben jij er klaar voor om kans te maken op deze schitterende Kawasaki Z650? Kom langs bij Friese Motorexperts en scan de QR-code!

Kraak jij de kluis? Motor2Go | Maak kans op een gloednieuwe gratis Z650!

Motor2Go heeft een spectaculaire winactie waarbij je kans maakt op een nieuwe Z650. Deze winactie is de aftrap voor het nieuwe platform van Motor2Go. Vanaf 15 maart kun je terecht op Motor2Go.nl en de bijbehorende app voor het motoraanbod van zowel particulier als motorzaken met de allerbeste motordeals. Vanaf deze maand kun je nu ook ons aanbod hier vinden!

Om de start van Motor2Go te vieren is er een spectaculaire winactie opgezet. Deelnemers maken kans op een spiksplinternieuwe Kawasaki Z650. Die staat momenteel in een speciaal daarvoor gebouwde kluis die een tournee maakt door Nederland.

Meedoen is eenvoudig en je hebt meerdere kansen om deel te nemen aan deze actie:

Win kans 1 >> Schrijf je hier in op de nieuwsbrief Motor2Go.

Win kans 2 >> Download de Motor2Go-app en maak een account aan.

Win kans 3 >> Scan de QR code op 1 van de Motor2Go-posters bij ons (Friese Motorexperts) in de showroom in Menaam!

Wij wensen je veel succes met je deelname.

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!