Yes, we kunnen weer! Maitiidstoer | 15 april 2023

De eerste tourrit van het jaar staat weer op de planning. Zet de datum maar alvast in je agenda. Zaterdag 15 april is het weer tijd voor de Maitiidstoer 2023!

Maitiidstoer 2023

De eerste tourrit van het jaar staat weer op de planning. Het is nog even afwachten of we met elkaar de koud gaan trotseren of kunnen genieten van een mooie zonnige lentedag. Zet de datum maar alvast in je agenda. Zaterdag 15 april is het weer tijd voor de Maitiidstoer 2023!

Verzamelpunt bij Friese Motorexperts in Menaam

We beginnen de dag met een bakje koffie en thee. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren open en kun je verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Rond 10:30 uur start de rit. We hebben geen voorrijders, dus je rijdt op eigen initiatief. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum kun je je eventueel weer wat opwarmen met een lekker warm bakje koffie/thee of chocolademelk en nog even mooie motorherinneringen uitwisselen.

Je hoeft je niet op te geven voor deze toerrit. Op woensdag 12 april maken wij de route bekend via onze website en Social kanalen. Mocht je graag de route willen ontvangen, dan kun je tegen die tijd ons even mailen. Dan sturen wij de route via de mail weer terug.

​Dus in het kort:

✅ ​Zaterdag 15 april Maitiidstoer 2023
✅ 10:00 uur deuren open
✅ 10:30 uur start motorrit​
✅ Motorrit is gratis
✅ Woensdag 12 april route bekend

Tot zaterdag 15 april bij ons in Menaam!

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!