Kleintje Motorbeurs Menaam | 24, 25 & 26 maart 2023

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Kleintje Motorbeurs Menaam! 3 dagen lang hapjes & drankjes, demo-ritten, acties, gratis voorjaarscheck, nieuwe collectie en nog veel meer. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig bij ons langs op 24 t/m 26 maart in Menaam!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Kleintje Motorbeurs Menaam

Het is weer zover; Kleintje Motorbeurs komt eraan! Dit betekent 3 dagen vol drankjes en hapjes op het horeca plein, proefritten op demo Kawasaki’s, een gratis voorjaarscheck voor je motor, heel veel motorkleding uit de nieuwe collectie en natuurlijk de bekende grabbel-korting bij Paula’s Motorkleding en vooral heel veel gezelligheid speciaal voor bestaande & toekomstige motorliefhebbers! Oja, en er is natuurlijk weer een heerlijk springkussen voor kinderen! πŸ₯³
​
βœ… Kom de Kawasaki Ninja ZX10RR in Jonathan Rea uitvoering en de hele dikke H2R in het echt bewonderen!
βœ… Kom dit gehele weekend voor de gratis voorjaars-check met je motor in onze werkplaats!

βœ… Kom langs voor je eerste proefles tijdens de oefen-dagen met een lesmotor en een testparcours en stel hier al je vragen over het halen van je motorrijbewijs aan Rijschool Posseth.


​Opstap-dagen Kleintje Motorbeurs
Dit jaar hebben we tijdens Kleintje Motorbeurs ook de opstap-dagen speciaal voor iedereen die (nog) geen motorrijbewijs heeft. Rijschool Posseth heeft een heus test-parcours die je kunt rijden met een lesmotor om te kijken of jij een motorrijder in de dop bent. Deze proeflessen motorrijden zijn mogelijk op zaterdag 25 (11.00 – 16.00 uur) & zondag 26 maart (12.00 – 16.00 uur).
​
π—’π—½π—²π—»π—Άπ—»π—΄π˜€π˜π—Άπ—·π—±π—²π—» π—žπ—Ήπ—²π—Άπ—»π˜π—·π—² π— π—Όπ˜π—Όπ—Ώπ—―π—²π˜‚π—Ώπ˜€
β€‹πŸŸ’ Vrijdag 24 maart van 10:00 – 21:00 uur (werkplaats tot 17:00 uur open)
🟒 Zaterdag 25 maart van 10:00 – 17:00 uur
🟒 Zondag 26 maart van 12:00 – 17:00 uur

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!