Kawasaki Z900 & Z650 EXTRA Accessoires Pakket PUIG

Voor de populaire Kawasaki Z900 en Z650 heeft MDI een Puig pakket samengesteld met de hardlopers aan accessoires zodat jij jouw motor geheel naar eigen smaak kan afmaken. Nu verkrijgbaar bij Friese Motorexperts!

Kawasaki Z900 & Z650 EXTRA Accessoires Pakket PUIG

Laat jouw motor nog te wensen over naar jouw smaak? Of wil je jouw motor een stoerdere uitstraling geven? Ontbreken er onderdelen die essentieel zijn voor de doeleinde van jouw motor? Het uitbreiden of vervangen van de onderdelen op en aan jouw motor kunnen veel verschillende redenen hebben.

Voor de populaire Kawasaki Z900 en Z650 heeft MDI een Puig pakket samengesteld met de hardlopers aan accessoires. Nu verkrijgbaar bij Friese Motorexperts!

Kawasaki Z900 extra accessoires pakket NU VOOR € 555,- incl. BTW

Kawasaki Z650 extra accessoires pakket NU VOOR € 515,- incl. BTW

Het EXTRA accessoires pakket bestaat uit:

  • Korte kentekenplaathouder (incl. beugeltjes voor de originele knipperlichten en een verloopstekker voor de kentekenplaatverlichting)
  • Bar end spiegels
  • Rem- en koppelingshendel (incl. adapters)
  • Remvloeistofreservoir cover
  • Voorvork protector
  • Bobbin-kit

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!