Kawasaki presenteert de nieuwe Eliminator

De naam Eliminator maakt een welkome terugkeer in Kawasaki’s modellengamma voor 2024 met een totaal nieuw model en concept genaamd de Eliminator.

Kawasaki Eliminator 2024

De verschillende Eliminator modellen waren uitermate populair in de jaren 80 en 90 en stonden bekend als Sportieve Cruisers met uitzonderlijke rijeigenschappen. De nieuwe Eliminator borduurt voort op dit concept. Kawasaki Eliminator – Just Ride.

De nieuwe urban cruiser heeft een kenmerkende cruiser-styling met een comfortabel en laag zadel en zoals gewoonlijk bij cruisers een combinatie van een 18-inch voorwiel en 16-inch achterwiel. In het compleet nieuwe trellis frame huist een 451cc paralleltwin die vooral sterke prestaties levert bij lage toerentallen maar ook in bovenste toerentallen stevig doortrekt. De Assist & Slipperclutch zorgt voor een lichte bediening van de koppeling en voorkomt een blokkerend achterwiel bij vroeg terugschakelen. De lichtgewicht Eliminator is te rijden met een A2 rijbewijs.

Als knipoog naar de eerdere Eliminator-modellen vertoont het “achterwerk” van het 2024 model grote gelijkenis met dat van zijn voorgangers. Tevens dragen de dubbele achterschokdempers bij aan de “traditional meets modern” – uitstraling. De Eliminator biedt een natuurlijke en ontspannen zithouding, waarbij de rijder goed zicht heeft op een volledig digitaal instrumentenpaneel.

Kleuren Eliminator 2024

De nieuwe Eliminator zal beschikbaar zijn in 2 kleurstellingen:

* Prijzen worden later bekend gemaakt.

  • Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Matte Carbon Gray met Flat Ebony

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!