Kawasaki onthult de nieuwe Z500 en Ninja 500

Met de introductie van de nieuwe Z500 en Ninja 500 presenteert Kawasaki de gedroomde opvolgers van de populaire 400cc modellen.

Voor 2024 onthult Kawasaki twee nieuwe modellen; de Z500 en Ninja 500.

Om zijn succes voort te zetten in deze zwaarbevochte klasse worden deze modellen gelanceerd met een compleet nieuw motorblok, scherpe designs en moderne features. Om nieuwe rijders en veeleisende ervaren rijders optimaal te bedienen worden deze modellen in Nederland standaard geleverd als zeer complete SE-modellen.

Met deze introductie presenteert Kawasaki de gedroomde opvolgers van de populaire 400cc modellen.

De Kawasaki Z500 en Ninja 500 2024

De compleet nieuwe 451cc Parallel-Twin met Assist & Slipper clutch is gemonteerd in een lichtgewicht Trellis frame. Door het lage rijklaargewicht en korte wielbasis zijn rijplezier en wendbaarheid gegarandeerd. Handig in de drukke steden maar nóg leuker tijdens de sportieve weekendritten waar zelfs de meest doorgewinterde rijders verbaasd zullen worden door de rijkwaliteiten van dit duo. Nieuwe A2-rijders vinden snel hun vertrouwen door de zitpositie welke de optimale balans is tussen sportief en comfortabel. Het slanke frame en zadel maken het gemakkelijk om voeten aan de grond te zetten.

Connectiviteit & Accessoires

Zowel de Z, als Ninja 500, zijn voorzien van de meest recente evoluties van hun kenmerkende designs. Vanuit het zadel kijken rijders uit op een full colour TFT-display welke via Bluetooth verbonden kan worden met de nieuwste versie van de Kawasaki Rideology smartphone app.

Beide modellen zullen in Nederland standaard geleverd worden als SE-uitvoering. Een speciale kleurstelling, belly pan, USB-C aansluiting en LED-richtingaanwijzers maken onderdeel uit van deze uitvoering. Op de Ninja 500 is ook Keyless Ignition onderdeel van de SE-uitrusting.

Een uitgebreide accessoire catalogus met daarin onder andere windschermen, frame sliders, buddyseat covers en een verhoogd zadel (+30mm) zorgen ervoor dat elke rijder zijn/haar 500 naar eigen inzicht kan aanpassen.

Kawasaki Z500 en Ninja 500 kleuren 2024

De nieuwe Z500 en Ninja 500 zijn medio maart beschikbaar bij Friese motorexperts in de volgende kleurstellingen (prijzen worden later bekend gemaakt):

Z 500

Kawasaki Z500 – Candy Persimmon Red
Kawasaki Z500 – Candy Lime Green

Ninja 500

Kawasaki Ninja 500 – Metallic Matte Dark Grey
Kawasaki Ninja 500 – Lime Green/Ebony (KRT-edition)

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!