De FME MotoGP dagen!

De Grand Prix van Nederland, oftewel de Dutch TT MotoGP 2022 in Assen is dit weekend! Kom de MotoGP bij ons op groot scherm bekijken onder het genot van een hapje en een drankje en laat je motor ondertussen gratis op de belangrijkste veiligheidspunten checken!

Dit weekend is het weer zover. Het is weer tijd voor de Grand Prix van Nederland, oftewel de 91ste Dutch TT MotoGP 2022 in Assen! Ook wij vieren dit feestje op afstand graag een beetje mee. Wat er deze twee dagen bij Friese Motorexperts te beleven valt?

Kom op vrijdag 24 & zaterdag 25 juni bij ons de MotoGP op groot scherm bekijken onder het genot van een hapje, een drankje en alle gezelligheid. TIP: Laat ondertussen je motor een GRATIS MotoGP CHECK ondergaan. Deze twee dagen checken wij gratis je motor op de belangrijkste veiligheidspunten.

Zien we jou ook op vrijdag 24 en/of zaterdag 25 juni bij ons voor een gezellige dag?

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!