DUNLOP CASHBACK ACTIE!

Koop een set banden uit deze DUNLOP CASHBACK ACTIE en ontvang € 40,- CASHBACK! De actie duurt tot en met 30 juni 2023.
Koop een set Dunlop banden uit deze actie en ontvang € 40,- CASHBACK! De actie duurt tot 31 mei 2023.

MORE GRIP FOR LESS.

Nieuw seizoen. Nieuwe banden. Van weg tot trail, een nieuwe set Dunlop banden betekent alle vertrouwen en grip die je nodig hebt om te genieten van de sensatie van de rit. En dat alles met € 40,- cashback. Bezoek www.dunlop.eu voor meer informatie.

Het geselecteerde assortiment van Dunlop omvat het hoogtepunt van Dunlop’s hypersportassortiment, de SportSmart TT, waarmee je tijdens circuitdagen tot het uiterste kunt gaan, of de SportSmart Mk3, die hypersportprestaties levert waarmee je elke dag kunt rijden. De nieuwste sport-touring band, RoadSmart IV, voor prestaties die nu nog langer sterker zijn, of de Trailmax Meridian, je perfecte partner voor motoren met gevoel voor avontuur en voor puur rijvertrouwen, de crossover band – Mutant. Bestel je nieuwe Dunlop banden vandaag nog. Minder druk op je portemonnee. Meer sensatie in je rit.

*ACTIE DETAILS

De actie campagne “MORE GRIP FOR LESS” begint op 15 april 2023 en duurt tot en met 30 juni 2023. Bekijk voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden op www.dunlop.eu of www.dunlopmotorewards.eu.

Geselecteerde banden voor deze actie

Hypersport

Of je nu scherp door de bochten rijdt of jezelf tot het uiterste drijft op het circuit, met de SportSmart TT voel je je de baas.

Hypersport

De SportSmart Mk3 is ontworpen voor diegenen die ultieme prestaties eisen – rit na rit. Deze echte hypersportband combineert fantastische grip en handeling op de weg met indrukwekkende milometrage en kan zich ook staande houden op nat wegdek.

Sport-Touring

Met de RoadSmart IV is de weg van jou. Het geoptimaliseerde loopvlakpatroon en de geavanceerde rubbersamenstellingen helpen je de weg met vertrouwen te beheersen, zelfs op nat wegdek. Sterker en langer rijden.

Adventure & Trail

De Trailmax Meridian is de perfecte partner voor je volgende avontuur. Ervaar nieuwe plaatsen en nieuw terrein met een nieuw vertrouwen.

Crossover

Ongeacht de weg, ongeacht het weer – Dunlop Mutant staat achter je. ’s Werelds eerste crossover-band biedt handeling op hypersportniveau, de beste grip op nat wegdek aan de kant van racewets en uitzonderlijke duurzaamheid voor toertochten.

Zo claim je je € 40,- cashback!

Koop en monteer tussen 15 april 2023 en 30 juni 2023 een set Dunlop banden welke aan deze actie mee doen.

Ga naar www.dunlopmotorewards.eu en vul het online formulier in.

Upload een kopie van uw factuur.

Kijk uit naar uw €40,-cashback rechtstreeks op uw bankrekening.

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!