DUNLOP CASHBACK ACTIE!

Koop een set banden uit deze DUNLOP CASHBACK ACTIE en ontvang € 40,- CASHBACK! De actie duurt tot 31 mei 2023.
Koop een set Dunlop banden uit deze actie en ontvang € 40,- CASHBACK! De actie duurt tot 31 mei 2023.

MORE GRIP FOR LESS.

Nieuw seizoen. Nieuwe banden. Van weg tot trail, een nieuwe set Dunlop banden betekent alle vertrouwen en grip die je nodig hebt om te genieten van de sensatie van de rit. En dat alles met € 40,- cashback. Bezoek www.dunlop.eu voor meer informatie.

Het geselecteerde assortiment van Dunlop omvat het hoogtepunt van Dunlop’s hypersportassortiment, de SportSmart TT, waarmee je tijdens circuitdagen tot het uiterste kunt gaan, of de SportSmart Mk3, die hypersportprestaties levert waarmee je elke dag kunt rijden. De nieuwste sport-touring band, RoadSmart IV, voor prestaties die nu nog langer sterker zijn, of de Trailmax Meridian, je perfecte partner voor motoren met gevoel voor avontuur en voor puur rijvertrouwen, de crossover band – Mutant. Bestel je nieuwe Dunlop banden vandaag nog. Minder druk op je portemonnee. Meer sensatie in je rit.

*ACTIE DETAILS

De actie campagne “MORE GRIP FOR LESS” begint op 15 april 2023 en duurt tot 31 mei 2023. Bekijk voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden op www.dunlop.eu of www.dunlopmotorewards.eu.

Geselecteerde banden voor deze actie

Hypersport

Of je nu scherp door de bochten rijdt of jezelf tot het uiterste drijft op het circuit, met de SportSmart TT voel je je de baas.

Hypersport

De SportSmart Mk3 is ontworpen voor diegenen die ultieme prestaties eisen – rit na rit. Deze echte hypersportband combineert fantastische grip en handeling op de weg met indrukwekkende milometrage en kan zich ook staande houden op nat wegdek.

Sport-Touring

Met de RoadSmart IV is de weg van jou. Het geoptimaliseerde loopvlakpatroon en de geavanceerde rubbersamenstellingen helpen je de weg met vertrouwen te beheersen, zelfs op nat wegdek. Sterker en langer rijden.

Adventure & Trail

De Trailmax Meridian is de perfecte partner voor je volgende avontuur. Ervaar nieuwe plaatsen en nieuw terrein met een nieuw vertrouwen.

Crossover

Ongeacht de weg, ongeacht het weer – Dunlop Mutant staat achter je. ’s Werelds eerste crossover-band biedt handeling op hypersportniveau, de beste grip op nat wegdek aan de kant van racewets en uitzonderlijke duurzaamheid voor toertochten.

Zo claim je je € 40,- cashback!

Koop en monteer tussen 15 april 2023 en 31 mei 2023 een set Dunlop banden welke aan deze actie mee doen.

Ga naar www.dunlopmotorewards.eu en vul het online formulier in.

Upload een kopie van uw factuur.

Kijk uit naar uw €40,-cashback rechtstreeks op uw bankrekening.

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur