Route Snertrit 2022 | bij Friese Motorexperts​

Zaterdag 8 oktober wordt De Snertrit weer gereden en de route is bekend! Na het rijden van een mooie route kun je je weer opwarmen met een kom snert bij Friese Motorexperts. Download de route hier!!

De Snertrit 2022 | bij Friese Motorexperts​

Alweer de laatste motorrit van dit seizoen: De Snertrit 2022 op zaterdag 8 oktober! En de route is bekend. Er is een mooie route van 232 km door het centrum van Friesland uitgestippeld. Naderhand staat er een lekkere warme kom snert voor je klaar om op te warmen bij Friese Motorexperts.

Route Snertrit 2022
De route voor de Snertrit 2022 kun je hieronder downloaden! Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Download ‘m HIER!

Route Snertrit 2022

Verzamelpunt bij Friese Motorexperts in Menaam
We beginnen de dag met een bakje koffie of thee. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren open en kun je verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Rond 10:30 uur start de rit. We hebben geen voorrijders, dus je rijdt op eigen initiatief. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum kun je eventueel nog sterke motorverhalen uitwisselen onder het genot van een kom warme snert.​

Als je geen snert mee eet, hoef je je niet op te geven. De motorrit is helemaal gratis. Eet je snert mee? Dan graag even opgeven uiterlijk donderdag 6 oktober voor 17:00 uur via kleding@friesemotorexperts.nl. De kosten wanneer je mee eet zijn € 5,- p.p..

✅ Geef het aan als je geen snert lust en/of vegetariër bent…

🟢 ​Zaterdag 8 oktober
🟢 10:00 uur deuren open
🟢 10:30 uur start motorrit​
🟢 15:00 de snert staat klaar!
🟢 Motorrit is gratis
🟢 Snert mee eten = € 5,- p.p.

Tot zaterdag 8 oktober bij ons in Menaam!

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!