Friese Motorexperts met Kawasaki primeurs op Dé Noordelijke Motorbeurs 2024

20 en 21 januari staan wij met een aantal mooie Kawasaki primeurs op Dé Noordelijke Motorbeurs 2024 in de Flowerdome in Eelde!

Dé Noordelijke Motorbeurs 2024

Na vier jaar afwezigheid van Dé Noordelijke Motorbeurs kunnen wij eindelijk weer groots uitpakken op 20 & 21 januari in de Flowerdome in Eelde. En Friese Motorexperts komt met een aantal mooie primeurs binnenvallen!

Zo maken de Ninja 7 Hybrid, de Z e-1, de Z500 SE en de Eliminator hun primeur voor het Nederlands publiek op de Friese Motorexperts stand en zijn er verschillende Kawasaki Specials te bewonderen. Waaronder de heuse Ninja ZX-10RR World Superbike Wintertest-Edition van Alex Lowes en Axel Bassani en de Ninja 40th Anniversary Editions; Ninja ZX-10R, Ninja ZX-6R, Ninja ZX-4RR, Ninja 1000SX en Ninja 650. Naast deze specials kun je bij ons op “Het KAWA-plein” de beschikbare 2024-modellen en kleuren bewonderen van de Versys 1000, Versys 650, Z900 (RS)(SE), Z650 (RS), Vulcan S.

Er is natuurlijk veel meer te doen op de Friese Motorexperts stand. Zo staat de Ninja ZX-10RR World Superbike Wintertest-Edition voor jou klaar om samen met Anita Polet op de foto te gaan. En kun je lekker aan de bar onder het genot van een (gratis) bakje koffie, als motorliefhebbers onder elkaar, napraten over wat er allemaal te zien is op de 26e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs. Verder komt MDI ons vergezellen op de stand met een aantal compleet aangeklede modellen.

Winactie

Er is ook een winactie! LIKE, DEEL & TAG en maak kans op een gratis kleine winterbeurt met haal- & brengservice of 1 van de 2 Handig Schoonmaken Startpakketten!

  • Maak een foto/selfie op de ZX-10 RR World Superbike Winter-Edition samen met Anita Polet bij ons op de stand.
  • Like ons op Facebook & Instagram (@friesemotorexperts)
  • Deel je foto en tag ons in je bericht. Maak 2x zoveel kans door zowel op Facebook als Instagram te delen.

Dus mocht je naar Dé Noordelijke Motorbeurs gaan, kom dan gerust langs op de stand van Friese Motorexperts direct bij de hoofdingang!

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!