Beveilig je Motor | DE Mi01 PEILZENDER

Een motor beveiligen tegen diefstal is belangrijk. Lees hier alles over De Mi01 Peilzender van MOVING INTELLIGENCE | Een waterdicht na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking! >> 24/7 alarmcentrale, inclusief opsporing!

De Mi01 Peilzender | MOTORBEVEILIGING

VERZEKERING VOORDEEL ACTIE!

In samenwerking met Veldhuis Advies bieden wij nu een actie aan. Bij het plaatsen van de Mi01 Peilzender op je motor krijg je 10% korting op je diefstal premie bij onze Friese Motorverzekering en heb je geen eigen risico bij diefstal! Dit geldt ook bij Combimotors en de ANWB verzekering. Verder hoeft het systeem niet aangemeld te worden bij het SCM. Na activatie van het abonnement wordt een M1 certificaat geaccepteerd door de verzekeraar.

Wil je meer weten over De M101 Peilzender of over de Verzekering Voordeel Actie? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen het je allemaal graag uit!

Team Friese Motorexperts

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur