Beveilig je Motor | DE Mi01 PEILZENDER

Een motor beveiligen tegen diefstal is belangrijk. Lees hier alles over De Mi01 Peilzender van MOVING INTELLIGENCE | Een waterdicht na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking! >> 24/7 alarmcentrale, inclusief opsporing!

De Mi01 Peilzender | MOTORBEVEILIGING

VERZEKERING VOORDEEL ACTIE!

In samenwerking met Veldhuis Advies bieden wij nu een actie aan. Bij het plaatsen van de Mi01 Peilzender op je motor krijg je 10% korting op je diefstal premie bij onze Friese Motorverzekering en heb je geen eigen risico bij diefstal! Dit geldt ook bij Combimotors en de ANWB verzekering. Verder hoeft het systeem niet aangemeld te worden bij het SCM. Na activatie van het abonnement wordt een M1 certificaat geaccepteerd door de verzekeraar.

Wil je meer weten over De M101 Peilzender of over de Verzekering Voordeel Actie? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen het je allemaal graag uit!

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!