Zondag 14 juli: De BBQ-rit van het Noorden 2024!

Bereid je voor op de ultieme BBQ-rit van het Noorden 2024 op 16 juli! De geur van sudderend vlees, het geluid van ronkende motoren en de aanblik van eindeloze Friese landschappen: meldt je aan voor 11 juli!

Motoren, BBQ en heel veel gezelligheid!

Bij Friese Motorexperts draait alles om de passie voor motoren en gezelligheid. Als ontmoetingsplek voor jong en oud is het de perfecte plek om mede-motorliefhebbers te ontmoeten. Hier delen we onze avonturen, bewonderen we elkaars motoren en genieten we van elkaars gezelschap.

De jaarlijkse BBQ-rit is een hoogtepunt waar we samenkomen om een dag vol avontuur te beleven. We rijden door het prachtige Friesland, wisselen sterke motorverhalen uit en genieten van heerlijk eten. Het draait allemaal om samen zijn, plezier maken en onze gezamenlijke liefde voor motoren vieren.

Bereid je voor op de ultieme BBQ-rit van het Noorden op zondag 14 juli!

Start je motor en rijd mee met de legendarische “BBQ-rit van het Noorden!“. Dit jaar hebben we weer een route van +/- 260 km uitgestippeld vol kronkelende wegen door het prachtige Friesland.

Vanaf 9.30 uur verzamelen we bij Friese Motorexperts in Menaldum, waar de koffie en thee al voor je klaarstaan. Om 10.00 uur start de rit en kan het avontuur beginnen. Bij terugkomst wachten heerlijke BBQ-gerechten, koude drankjes en veel gezelligheid. Het is de perfecte gelegenheid om mooie motorverhalen uit te wisselen en te genieten van een geweldige dag met mede-motorliefhebbers.

Breng je gezin, familie en vrienden mee – iedereen is welkom! De rit is gratis en voor de BBQ vragen we slechts een kleine bijdrage van € 15,- p.p. Zorg ervoor dat je je uiterlijk woensdag 10 juli aanmeldt via info@friesemotorexperts.nl. De route wordt diezelfde dag online gezet, dus houd onze website en Socials goed in de gaten!

✅ BBQ-rit zondag 14 juli
✅ Vertrek om 10.00 uur
✅ Kosten BBQ € 15,- p.p.
✅ Aanmelden tot en met woensdag 10 juli
✅ Via info@friesemotorexperts.nl
✅ Route online op woensdag 10 juli

We zien je graag op zondag 14 juli bij Friese Motorexperts in Menaam!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!