De Friese BMW-Expert van Friesland

Bij Friese Motorexperts bieden we diagnose en onderhoud van BMW-motoren op dealerniveau, met behoud van fabrieksgarantie en originele onderdelen.

Friese Motorexperts

Uw BMW-specialist met Dealerkwaliteit

Bent u een trotse eigenaar van een BMW-motorfiets en op zoek naar deskundige zorg en onderhoud? Zoek niet verder! Bij Friese Motorexperts begrijpen we uw passie voor BMW-motoren en bieden wij u diagnose en onderhoud van het hoogste niveau, vergelijkbaar met de kwaliteit van de dealer.

Diagnose op Dealerniveau

Bij Friese Motorexperts beschikken wij over de meest geavanceerde BMW diagnose apparatuur, speciaal ontworpen voor het diepgaand controleren en programmeren van uw motorfiets. Dit betekent dat wij in staat zijn om uw BMW te inspecteren en te onderhouden met dezelfde precisie en zorg als bij de dealer. Of het nu gaat om complexe elektronische systemen of het fijne afstelwerk, wij hebben de kennis en de tools om uw motorfiets in topconditie te houden. vergelijkbaar met de kwaliteit van de dealer.

Behoud van Fabrieksgarantie

Een veelvoorkomende zorg bij het kiezen van een servicepartner buiten de officiële dealer is het behoud van de fabrieksgarantie. Bij Friese Motorexperts kunt u gerust zijn: wij voeren alle diagnoses en reparaties uit met behoud van uw fabrieksgarantie. Wij gebruiken uitsluitend originele BMW-onderdelen, zodat uw motorfiets blijft voldoen aan de hoogste standaarden van de fabrikant. Het onderhoud wordt ook bij BMW geregistreerd.

BMW-Specialist

Waarom Kiezen voor Friese Motorexperts?

  • SPECIALISATIE IN BMW: Onze experts zijn specifiek getraind in het werken met BMW-motorfietsen. Wij kennen de ins en outs van uw motorfiets als geen ander.
  • ORIGINELE ONDERDELEN: Wij gebruiken alleen originele BMW-onderdelen, zodat de integriteit en de prestaties van uw motorfiets gegarandeerd zijn.
  • GEAVANCEERDE APPARATUUR: Onze diagnose apparatuur is dezelfde als die gebruikt wordt door BMW-dealers, wat ons in staat stelt om op het diepste niveau service te verlenen.
  • KLANTENSERVICE: Wij zijn trots op onze klantgerichte benadering en streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden.
 
Of het nu gaat om routineonderhoud, een complexe diagnose, of gespecialiseerde reparaties, Friese Motorexperts is uw vertrouwde partner voor alles wat met BMW-motorfietsen te maken heeft. Kom langs en ervaar zelf waarom wij de BMW-experts van Friesland zijn!

Wij werken nauw samen met betrouwbare partners die ons in staat stellen nieuwe BMW-motoren te leveren. Bent u op zoek naar een specifieke nieuwe BMW-motor? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek! Daarnaast hebben wij regelmatig een wisselend aanbod van betrouwbare BMW-occasions. Neem een kijkje in ons overzicht of vertel ons wat uw specifieke wensen zijn.

Neem Contact Met Ons Op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!