Route BBQ-Rit 16 juli 2023 – bij Friese Motorexperts

Onze BBQ toertocht is elk jaar weer een groot succes, dus ook dit jaar organiseren we weer 'Dé BBQ-rit van het Noorden'! Niet alleen vlammen op de motor, maar ook op de BBQ. De route is nu bekend. Download 'm alvast hier!

Omcirkel zondag 16 juli met een dikke viltstift in je agenda!

Het is weer tijd voor de befaamde “BBQ-rit van het Noorden!”. We beginnen de dag met een mooie ± 250 km kronkelroute door Friesland. En wij gaan niet alleen vlammen op de motor, maar ook op de BBQ.

De Route

De route voor de BBQ-Rit op 16 juli 2023 kun je hieronder downloaden! Of stuur een mailtje naar info@friesemotorexperts.nl, dan sturen wij de route naar je toe.

Download ‘m HIER!

Vanaf 9.30 uur is het verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Hier staat koffie en thee voor je klaar en om 10.00 uur start de rit. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum is het sterke motor verhalen uitwisselen onder het genot van sudderend vlees, koude drankjes en heel veel gezelligheid. Neem gezin/familie/vrienden gerust mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

De BBQ

De BBQ doen wij dit jaar anders dan anders. Voorheen kreeg een ieder zijn eigen vleespakketje en mocht je die zelf op de barbecue klaar maken. Dit jaar wordt het voor je gedaan door niemand minder dan Nanne Dusselaar van Gewoan Lekker! Laat je lekker in de watten leggen door Nanne.

De rit is natuurlijk gratis en iedereen mag mee rijden! Eet je met ons mee? Geef je dan op tijd op! Graag uiterlijk woensdag 12 juli via info@friesemotorexperts.nl zodat wij genoeg versnaperingen kunnen inslaan. ​De route wordt woensdag 12 juli online gezet. Houd onze website en Socials in de gaten!

✅ BBQ rit zondag 16 juli ​
✅ Kosten BBQ € 15,- p.p.​
✅ Opgeven kan t/m uiterlijk 12 juli ​
✅ Via info@friesemotorexperts.nl​
✅ Route online op woensdag 12 juli

Tot zondag 16 juli bij ons in Menaam!

Team Friese Motorexperts

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag zaterdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag donderdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!