10 juli BBQ-Rit 2022 bij Friese Motorexperts

Onze BBQ toertocht is elk jaar weer een groot succes, dus ook dit jaar organiseren we 'Dé BBQ-rit van het Noorden' weer! Motorrijden en na afloop uitgebreid barbecueën. Wat wil een mens nog meer? 😉 Omcirkel zondag 10 juli met een dikke viltstift in je agenda.

Dé BBQ-rit van het Noorden 2022

Motorrijden en na afloop uitgebreid barbecueën. Wat wil een mens nog meer? 😉 Omcirkel zondag 10 juli met een dikke viltstift in je agenda. We gaan dan én rijden én BBQ-en tijdens de befaamde ‘BBQ-RIT VAN HET NOORDEN’. De tocht van +/- 250 kilometer brengt je de allermooiste (binnen)wegen en (nieuwe) bikervrienden.

Vanaf 9.30 uur is het verzamelen bij Friese Motorexperts in Menaldum. Hier staat koffie en thee voor je klaar. Om 10.00 uur is de start. Je volbrengt de tocht in je eigen tempo en met zoveel tussenstops als je zelf wil. Bij terugkomst in Menaldum is het sterke motorverhalen uitwisselen onder het genot van sudderend vlees en koude drankjes. Neem gezin/familie/vrienden gerust mee. Ook hier; hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Aanmelden kan via de mail op kleding@friesemotorexperts.nl. Let op! Zonder opgave per e-mail kun je niet deelnemen aan de barbecue. Dit in verband met het inkopen van vlees. Voor de barbecue vragen wij een bijdrage van € 15,- per persoon. Uiterlijk opgeven voor woensdagavond 6 juli, 20.00 uur.

Je mag ook alleen de toertocht rijden, dit is kosteloos. Wil je de route wel ontvangen? Meld je dan ook even via bovenstaand mailadres en geef aan dat je alleen de route wilt, dan sturen wij je de route toe. Of houd onze website in de gaten. Woensdag 6 juli wordt de route bekend gemaakt op de website en kun je ‘m daar downloaden!

Zien we jou ook zondag 10 juli voor een mooie rit en veel gezelligheid?

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!