Aangepaste bereikbaarheid & openingstijden in vakantieperiode!

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting zijn wij in de maand juli en augustus minder goed bereikbaar dan dat je van ons gewend bent. Lees hier alle ins en outs!

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting zijn wij tot en met zaterdag 3 september minder goed bereikbaar dan dat je van ons gewend bent.

Telefonisch zijn wij van 10.00 tot 15.00 uur bereikbaar. Verder kun je ons natuurlijk altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl. Wij proberen je mail dan zo snel mogelijk te beantwoorden!

In de maand augustus is Paula’s Motorkleding elke donderdag gesloten, de showroom en de werkplaats van Friese Motorexperts zijn dan wel gewoon open. Gedurende deze maand is er ook geen koopavond op vrijdagavond bij zowel Paula’s Motorkleding als Friese Motorexperts. Vrijdag 2 september is Friese Motorexperts (Paula’s Motorkleding is er met de koopavond op vrijdag 9 september weer) met de koopavond tot 21.00 uur weer geopend.

Team Friese Motorexperts

Vakantieperiode

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting hebben wij in de maand augustus en 1 september geen koopavond. Wij zijn bereikbaar tijdens de openingsuren. Verder kun je ons altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl

Wij zijn dit weekend gesloten!

Vrijdag 12 & zaterdag 13 mei zijn wij gesloten in verband met een motorweekend. Dinsdag 16 mei staan wij weer voor jullie paraat. 
Wij wensen iedereen alvast een fantastisch weekend!
 
Let op: Paula’s Motorkleding is wel gewoon open! 
Vrijdag van 9.00 – 18.00 & koopavond van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur