Aangepaste bereikbaarheid & openingstijden in vakantieperiode!

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting zijn wij in de maand juli en augustus minder goed bereikbaar dan dat je van ons gewend bent. Lees hier alle ins en outs!

In verband met de vakantieperiode en een kleinere bezetting zijn wij tot en met zaterdag 3 september minder goed bereikbaar dan dat je van ons gewend bent.

Telefonisch zijn wij van 10.00 tot 15.00 uur bereikbaar. Verder kun je ons natuurlijk altijd mailen naar info@friesemotorexperts.nl. Wij proberen je mail dan zo snel mogelijk te beantwoorden!

In de maand augustus is Paula’s Motorkleding elke donderdag gesloten, de showroom en de werkplaats van Friese Motorexperts zijn dan wel gewoon open. Gedurende deze maand is er ook geen koopavond op vrijdagavond bij zowel Paula’s Motorkleding als Friese Motorexperts. Vrijdag 2 september is Friese Motorexperts (Paula’s Motorkleding is er met de koopavond op vrijdag 9 september weer) met de koopavond tot 21.00 uur weer geopend.

Team Friese Motorexperts

Donderdag 7 & vrijdag 8 maart is de werkplaats gesloten!

i.v.m. Elektro & Diagnose trainingen

Friese Motor Experts (C) www.guidohibma.nl - Gemeente Waadhoeke-25

Om onze expertise en kwaliteit op hoog niveau te houden, volgen onze monteurs op donderdag 7 en vrijdag 8 maart een intensieve Elektro & Diagnose training. Onze werkplaats is gedurende deze twee dagen gesloten.

Maar maak je geen zorgen! Onze showroom en Paula’s Motorkleding blijven gewoon geopend. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of kom gezellig langs bij ons aan de balie.

Zaterdag 9 maart staan onze monteurs weer voor je klaar en helpen graag je motor weer in topconditie te brengen!

Gesloten dagen!

Fijne dagen!

20231214 FME-1-2
Er komen weer een aantal dagen aan dat wij gesloten zijn. Dan genieten ook wij even van de feestdagen en het prachtige motorweer.
 
GESLOTEN DAGEN:
Goede Vrijdag 29 maart – Vanaf 17.00u gesloten
Koningsdag 27 april – Gesloten
Motorweekend vrijdag 3 en zaterdag 4 mei – Gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei – Gesloten
 
Fijne dagen en vooral veilige ritten op de weg!